Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BINGOLERAS (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Bingoleras

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Bingoleras

HD
Bingoleras gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Tagalog · 2013 ( PH ) · AL · Komedie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bingoleras"?

Bingoleras online kijken - De levens van zes alleenstaande vrouwen en een priester kruisen elkaar wanneer in hun kerk een bingomarathon wordt gehouden voor de barangay fiesta, waardoor verwachtingen en relaties op hun kop worden gezet en binnenstebuiten gekeerd. U kunt Bingoleras kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Tagalog. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bingoleras (2013)

Cast: Eula Valdez, Liza Diño, Mercedes Cabral, Charee Pineda, Hazel Orencio, Max Eigenmann, Lou Veloso, Angie Ferro, Mailes Kanapi, Junjun Quintana, Ian Lomongo, Paolo Cabañero, Cita Astals, Arthur Acuña en Kate Alejandrino.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ron Bryant.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER Bingoleras

Ron Bryant.

FILM KIJKEN Bingoleras

Bingoleras streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bingoleras heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Tagalog in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bingoleras (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Bingoleras met originele screenplay in Tagalog, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ron Bryant. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bingoleras: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!