Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BHUTACHA HONEYMOON (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Bhutacha Honeymoon

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Bhutacha Honeymoon

HD
Bhutacha Honeymoon gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8 stemmen
Engels · 2013 ( IN ) · AL · Komedie · 117 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bhutacha Honeymoon"?

Bhutacha Honeymoon online kijken - Schoolleraar Shankar Jagdale wordt overgeplaatst naar het dorp zonder te weten dat het er spookt, en dat er al tien jaar geen huwelijk of kind is geboren. Terwijl Shankar probeert te trouwen met het meisje dat hij leuk vindt, komt hij te weten dat het spook de reden is van de huidige situatie in het dorp, en ook dat het spook heeft gedreigd zich te bemoeien met zijn huwelijksprogramma's, als hij het spook niet eerder dan hem uithuwelijkt. U kunt Bhutacha Honeymoon kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bhutacha Honeymoon (2013)

Cast: Vijay Chavan, Bharat Jadhav, Pratiksha Jadhav, Ruchita Jadhav, Pratiksha Jhadav, Madhu Kambikar, Santosh Mayekar, Jayraj Nair, Sandeep Pathak, Kamlesh Sawant en Shobha Shiralkar.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Raj Mohite.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

117 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FILM KIJKEN Bhutacha Honeymoon

Bhutacha Honeymoon streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bhutacha Honeymoon heeft een geschatte lengte van 117 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bhutacha Honeymoon (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Bhutacha Honeymoon met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Raj Mohite. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
A Gringo Honeymoon2015EngelsA Gringo Honeymoon
Going the Distance: A Honeymoon Adventure2014EngelsGoing the Distance: A Honeymoon Adventure
Honeymoon2014EngelsHoneymoon
Honeymoon Suite2013ChineesHoneymoon Suite
Fatal Honeymoon2012EngelsFatal Honeymoon
Bhutacha Honeymoon: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!