FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

BATHHOUSE (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Bathhouse

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Bathhouse

HD
Bathhouse gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 71 stemmen
Tagalog · 2005 ( PH ) · AL · Drama · 107 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bathhouse"?

Bathhouse online kijken - Geregisseerd door Crisaldo Pablo, Jet Alcantara hoofd van de cast van deze film oorspronkelijk van de Filippijnen, met originele script in het Tagalog, waarvan première is gepland voor 2005. U kunt Bathhouse kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Tagalog. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bathhouse (2005)

Cast: Jet Alcantara, Ray An Dulay, Andoy Ranay, Rey Pumaloy, John Lapus, Carl Rosadiño Jr., Mark Licera, Joel Red, Marcus Aurelius, Arthur Dimaguila, Clint Flores, Rico del Rosario, Jerome Villareal, Vianney Guese, Ralph Martin Casil en Reno Reroma.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Crisaldo Pablo.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2005

107 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER Bathhouse

Crisaldo Pablo.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Rowena Raganit.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bathhouse

Muziek gecomponeerd door Ato Del Rosario.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Microdata Systems and Management, Grupong Sinehan, Remedios AIDS Foundation en Pro-Gay Philippines.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bathhouse

Geproduceerd door Crisaldo Pablo, Ferdinand Lapuz, Cheryl Ching-Sy en Cynthia Paz.

FILM KIJKEN Bathhouse

Bathhouse on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bathhouse heeft een geschatte lengte van 107 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Tagalog in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bathhouse (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Bathhouse met originele screenplay in Tagalog, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Crisaldo Pablo. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 71 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bathhouse: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!