Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BASTAARD (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Bastaard

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 8.779

Bastaard

HD
Bastaard gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 159 stemmen
Nederlands · 2019 ( BE ) · AL · Thriller · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bastaard"?

Bastaard online kijken - Twee jaar na de tragische dood van zijn oudere broer staat de zeventienjarige Daan noodgedwongen aan het hoofd van een verscheurd gezin. Omdat zijn vader wegvlucht in zijn werk, ontfermt Daan zich over zijn moeder. De rouw lijkt onoverwinnelijk tot de familie de dakloze tiener Radja ontmoet. Daans moeder ziet een kans om de leegte in te vullen en biedt de onbekende jongen onderdak aan. Wanneer Daan merkt dat de nieuwkomer meer en meer macht krijgt over zijn moeder, bijt hij zich vast in Radja's mysterieuze verleden. Al snel begint hij te vrezen dat de indringer alle kenmerken van een psychopaat in zich draagt... U kunt Bastaard kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bastaard (2019)

Cast: Spencer Bogaert, Tine Reymer, Bjarne Devolder, Koen De Bouw, Lukas Bulteel, Cesar De Sutter, Arne De Tremerie, Bruno Mazereel, Amir Motaffaf, Els Olaerts, Dirk Roofthooft en Lucas Van den Eynde.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mathieu Mortelmans.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2019

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België

Ads
SCREENWRITER Bastaard

Stefanie Vanhecke, Mathieu Mortelmans en Jan Pepermans.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Brecht Goyvaerts.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bastaard

Muziek gecomponeerd door Raf Keunen.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mollywood en Marmalade Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bastaard

Geproduceerd door Yoshi Aesaert en Annelies Maes.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Great Movies Distribution, Dutch FilmWorks (DFW), Entertainment One en Kinepolis Film Distribution (KFD).

FILM KIJKEN Bastaard

Bastaard streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bastaard heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bastaard (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Bastaard met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in België, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mathieu Mortelmans. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 159 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bastaard: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!