FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

BARTLEBY (1976) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1976

Bartleby

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.321

Bartleby

HD
Bartleby gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1445 stemmen
Engels · 1976 ( FR ) · AL · Drama · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bartleby"?

Bartleby online kijken - Het vertelt het verhaal niet nader genoemde advocaat, die zijn kantoor op Wall Street, New York, die, in zijn eigen woorden, " in de rust van een comfortabel pensioen, werkt comfortabel met de eigendomsbewijzen van de rijke mannen met hypotheken en heeft verplichtingen. " Het heeft drie medewerkers, met de bijnamen van Turkije, Tangen en Ginger Nut, waarop de werkzaamheden beschreven. Turkije en Tangen zijn kopiisten, of scriveners, terwijl Ginger Nut, die slechts twaalf heeft, is de loopjongen. De twee bedienden zijn niet voldoende om de werkzaamheden van het bureau, die de verteller zet een advertentie voor een nieuwe werknemer, de vordering die Bartleby gaat, die onmiddellijk wordt ingehuurd huren doen. Zijn figuur wordt beschreven als " nette palely helaas respectabel, ongeneeslijk eenzaam ". U kunt Bartleby kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 1976. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bartleby (1976)

Cast: Michael Lonsdale, Maxence Mailfort, Maurice Biraud, Dominique Zardi, Jacques Fontanelle, Hubert Deschamps, Albert Michel, Philippe Brigaud, Michel Fortin, Bruno Balp, Hervé Le Boterf, Florence Blot, Simone Chatelain, Henri Attal en Serge Bento.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Maurice Ronet.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1976

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Bartleby

Ivan Bostel, Jacques Quoirez en Maurice Ronet.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Claude Robin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bartleby

Muziek gecomponeerd door Gérard Anfosso.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Coprodución Francia-GB; Antenne-2.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bartleby

Geproduceerd door Debbie Brubaker, Catherine DiNapoli, Donise Hardy en Jonathan Parker.

FILM KIJKEN Bartleby

Bartleby on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bartleby heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bartleby (1976)
Ads

Samengevat, de compleet film Bartleby met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 1976, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Maurice Ronet. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1445 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Bartleby en coulisses2011FransBartleby en coulisses
Bartleby: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.