Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BAKARUHÁBAN (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Bakaruhában

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Bakaruhában

HD
Bakaruhában gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 120 stemmen
Hongaars · 1957 ( HU ) · AL · Drama, Romantische · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bakaruhában"?

Bakaruhában online kijken - Het poëtische liefdesverhaal, dat het alledaagse leven beschrijft vanuit een micro-psychologisch aspect, speelt zich af in de jaren 1910. Sándor, redacteur van de plaatselijke krant, dient op zondag als voetsoldaat, maar brengt de weekdagen door met biljarten en vrouwen het hof maken. Op een zondagmiddag ontmoet hij - in soldatenuniform - Vilma, de mooie dienstmeid, wier eerlijkheid en kuisheid het avontuur doen overgaan in liefde. U kunt Bakaruhában kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hongaars. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bakaruhában (1957)

Cast: Iván Darvas, Margit Bara, Sándor Pécsi, Mária Lázár, Vali Korompai, Rózsi Csikós, Samu Balázs, Béla Barsi, László Kozák, László Márkus, Ádám Szirtes, András Ambrus, Péter Bánáth, Andor Dárday en Ila Erdélyi.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Imre Fehér.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

1957

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hongarije Hongarije

Ads
SCREENWRITER Bakaruhában

Sándor Hunyady en Miklós Hubay.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jean Badal.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bakaruhában

Muziek gecomponeerd door Tibor Polgár.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Hunnia Filmstúdió.

FILM KIJKEN Bakaruhában

Bakaruhában streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bakaruhában heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hongaars in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bakaruhában (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Bakaruhában met originele screenplay in Hongaars, geproduceerd in Hongarije, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Imre Fehér. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 120 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bakaruhában: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!