Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BAD COMPANY (1995) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1995

Bad Company

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 580

Bad Company

HD
Bad Company gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2564 stemmen
Engels · 1995 ( US ) · +16 · Thriller · 108 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bad Company"?

Bad Company online kijken - Nelson Crowe is een CIA-agent onder de duim van het bedrijf voor een betwiste levering van $50.000 in goud. Ze chanteren hem om te werken voor de Grimes Organisatie, die is opgezet als een particulier bedrijf om prominente personen te chanteren. Crowe, die samenwerkt met Margaret Wells (een andere voormalige Covert Operations-agent), chanteert en koopt een rechter van het Hooggerechtshof om, maar de deal loopt spaak. Een van Crowe's medewerkers, Tod Stapp, ontdekt Crowe's huidige betrokkenheid bij de CIA in een complot om Grimes ten val te brengen, en chanteert hem om mee te doen in de deal. Er vindt nog meer chantage plaats als Wells Crowe manipuleert om Grimes te vermoorden, waarna de CIA die ontdekking gebruikt om Wells te chanteren om Crowe te vermoorden. Wie kun je nog vertrouwen???. U kunt Bad Company kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cinemax, première in de bioscoop in 1995. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bad Company (1995)

Cast: Laurence Fishburne, Gia Carides, Ellen Barkin, David Ogden Stiers, James Hong, Michael Beach, Frank Langella, Spalding Gray, Tegan West, L. Harvey Gold, Fred Henderson, Bill Kelly, Michelle Beaudoin, Sherry Bie en Alan Robertson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Damian Harris.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

1995

108 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Bad Company

Ross Thomas.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jack N. Green.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bad Company

Muziek gecomponeerd door Carter Burwell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Tool Shed Productions en Touchstone Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bad Company

Geproduceerd door Jeffrey Chernov, Amedeo Ursini en Warren Carr.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Buena Vista Home Entertainment, Walt Disney Home Video, Falcon, Buena Vista Pictures Distribution, Kino Lorber, Audio Visual Enterprises, Touchstone Home Video, Buena Vista Home Video, Buena Vista Japan en Laurenfilm.

FILM KIJKEN Bad Company

Bad Company streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bad Company heeft een geschatte lengte van 108 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Cinemax op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bad Company (1995)
Ads

Samengevat, de compleet film Bad Company met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1995, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Damian Harris. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2564 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Bad Company: The Official Authorised 40th Anniversary Documentary2014EngelsBad Company: The Official Authorised 40th Anniversary Documentary
Bad Company2002EngelsBad Company
Bad Company1972EngelsBad Company
Bad Company1931EngelsBad Company
Bad Company2010EngelsBad Company
Bad Company: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!