Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BACALAUREAT (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Bacalaureat

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Bacalaureat

HD
Bacalaureat gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10738 stemmen
Roemeense · 2016 ( RO-FR-BE ) · +16 · Crimnal, Drama · 127 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bacalaureat"?

Bacalaureat online kijken - Romeo Aldea (49), een arts die in een klein bergdorpje in Transsylvanië woont, heeft zijn dochter Eliza opgevoed met het idee dat zodra ze 18 jaar wordt, ze naar het buitenland vertrekt om daar te studeren en te wonen. Alles lijkt volgens plan te gaan, Eliza heeft een beurs gewonnen om psychologie te gaan studeren in het Verenigd Koninkrijk en hoeft alleen haar laatste examen nog maar te maken. Een formaliteit voor zo'n goede studente. Maar op de dag voor haar examen wordt ze aangevallen wat haar hele toekomst in gevaar brengt. Er zijn verschillende manieren om het op te lossen maar geen enkele volgens de principes die haar vader haar heeft bijgebracht. U kunt Bacalaureat kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Roemeense. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bacalaureat (2016)

Cast: Adrian Titieni, Maria Dragus, Lia Bugnar, Mãlina Manovici, Vlad Ivanov, Gelu Colceag, Rares Andrici, Petre Ciubotaru, Alexandra Davidescu, Emanuel Parvu, Lucian Ifrim, Gheorghe Ifrim, Adrian Vancica, Orsolya Moldován en Tudor Smoleanu.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Cristian Mungiu.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Crimnal, Drama

2016

127 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Roemenië Roemenië, Frankrijk Frankrijk, België België

Ads
SCREENWRITER Bacalaureat

Cristian Mungiu.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tudor Vladimir Panduru.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Romanian Film Board (C.N.C.), Eurimages, Canal, Les Films du Fleuve, France 3 Cinéma, Ciné, Orange, Mobra Films, France Télévisions en Groupama Romania.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bacalaureat

Geproduceerd door Grégoire Sorlat, Cristian Mungiu, Tudor Reu, Pascal Caucheteux, Jean-Pierre Dardenne, Jean Labadie, Luc Dardenne en Vincent Maraval.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Sundance Selects, BIM Distribuzione, Fine Films, Lumière, Spentzos Films, Distribution Company, Cinema Mondo, Vertigo Média Kft., Madman Entertainment en Le Pacte.

FILM KIJKEN Bacalaureat

Bacalaureat streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bacalaureat heeft een geschatte lengte van 127 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Roemeense in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bacalaureat (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Bacalaureat met originele screenplay in Roemeense, geproduceerd in Roemenië, Frankrijk en België, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Cristian Mungiu. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10738 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bacalaureat: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!