FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

AZOTES DE BARRIO EN PETARE (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2006

Azotes de barrio en Petare

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 818

Azotes de barrio en Petare

HD
Azotes de barrio en Petare gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2006 ( VE ) · AL · Documentaire, Actie · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Azotes de barrio en Petare"?

Azotes de barrio en Petare online kijken - Documentaire toont de brutaliteit en onzekerheid leven in de buurten van Petare, een realiteit die aanwezig is in een van de gebieden van Groot Caracas is. De strijd gaat tussen de bands Hare, El Gordo Alex en El Ray, criminelen die besluiten om wraak te nemen en af te rekenen, maar familieleden van de tegenovergestelde fenomeen dat nu vaak in buurten. U kunt Azotes de barrio en Petare kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Azotes de barrio en Petare (2006)

Cast: Documentary.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jackson Gutiérrez.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire, Actie

2006

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Venezuela Venezuela

Ads
FILM KIJKEN Azotes de barrio en Petare

Azotes de barrio en Petare on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Azotes de barrio en Petare heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Azotes de barrio en Petare (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Azotes de barrio en Petare met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Venezuela, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jackson Gutiérrez. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Other Barrio2015EngelsThe Other Barrio
Barrio Boy2014EngelsBarrio Boy
Barrio Bravo2014SpaansBarrio Bravo
Canción de barrio2014SpaansCanción de barrio
Barrio Tales2012EngelsBarrio Tales

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!