Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AVTOSOLA (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Avtosola

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Avtosola

HD
Avtosola gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 69 stemmen
Sloveens · 2014 ( SI ) · AL · Komedie, Crimnal · 78 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Avtosola"?

Avtosola online kijken - De nieuwste tycoon Robert wil de grond waar de rijschool staat in handen krijgen om er een modern winkelcentrum voor in de plaats te bouwen. Het is tijdens deze aankoop dat hij in een woordenwisseling terechtkomt met instructeur Joze, wiens vrouw hem en Roberts dochter Lija heeft verlaten. Lija is vastbesloten om ondanks het verbod van zijn vader toch naar de rijschool te gaan. Naast de spanning die de meedogenloosheid van onze wereld uitbeeldt, biedt het verhaal een waaier van warme en interessante menselijke relaties die deel uitmaken van ons dagelijks leven. U kunt Avtosola kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Sloveens. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Avtosola (2014)

Cast: Ivo Ban, Janez Burger, Luka Cimpric, Gregor Cusin, Jan Cvitkovic, Mojca Funkl, Aljosa Koltak, Irena Kovacevic, Marusa Majer, Vlado Novák, Vesna Pernacic, Primoz Petkovsek, Janez Pirc, Magdalena Reiter en Janez Starina.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Janez Burger.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Crimnal

2014

78 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Slovenië Slovenië

Ads
SCREENWRITER Avtosola

Janez Burger en Ana Lasic.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jure Cernec.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Avtosola

Muziek gecomponeerd door Drago Ivanusa.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door RTV Slovenija.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Avtosola

Geproduceerd door Janez Pirc.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Fivia.

FILM KIJKEN Avtosola

Avtosola streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Avtosola heeft een geschatte lengte van 78 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Sloveens in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Avtosola (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Avtosola met originele screenplay in Sloveens, geproduceerd in Slovenië, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Janez Burger. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 69 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Avtosola: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!