Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AVA (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Ava

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 6.093

Ava

HD
Ava gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2053 stemmen
Frans · 2017 ( FR ) · AL · Drama, Romantische · 106 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ava"?

Ava online kijken - De 13-jarige Ava brengt haar zomer door aan de Atlantische kust wanneer ze ontdekt dat haar gezichtsvermogen haar sneller in de steek zal laten dan verwacht. Haar moeder besluit zich op zo'n manier te gedragen alsof alles normaal is opdat Ava de beste zomer van haar leven kan krijgen, maar Ava biedt het probleem het hoofd op haar eigen manier. Ze steelt een hond van een jonge man op de vlucht. U kunt Ava kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ava (2017)

Cast: Noée Abita, Laure Calamy, Juan Cano, Tamara Cano, Ismaël Capelot, Daouda Diakhaté, Baptiste Archimbaud, Franck Beckmann, Carmen Gimenez, Valentine Cadic, Mary Lefèvre, Vincent Grousset, Paul Meulins, Mila Cheuzzi en Nolan Dos Santos.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Léa Mysius.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2017

106 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Ava

Paul Guilhaume en Léa Mysius.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Paul Guilhaume.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ava

Muziek gecomponeerd door Florencia Di Concilio.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door F Comme Film, Département des Landes, ARTE, Cinémage 11, Trois Brigands Productions, Arte France Cinéma, Centre National du Cinéma et de l'Image Animée, Région Nouvelle-Aquitaine, Ciné@ en Canal+.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ava

Geproduceerd door Fanny Yvonnet en Jean-Louis Livi.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Bac Films, Solaris Films, Alive Vertrieb und Marketing, Funfilm Distribution, eksystent distribution, Amstelfilm, Praesens-Film en Filmarti.

FILM KIJKEN Ava

Ava streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ava heeft een geschatte lengte van 106 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ava (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Ava met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Léa Mysius. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2053 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ava's Impossible Things2016EngelsAva's Impossible Things
Ava's Possessions2015EngelsAva's Possessions
Sen Lin Gu Ying2014ChineesSen Lin Gu Ying
Crazy About the Movies: Ava Gardner1992EngelsCrazy About the Movies: Ava Gardner
Ava2020EngelsAva
Ava: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!