Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ATHEIS (1974) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1974

Atheis

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Atheis

HD
Atheis gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 14 stemmen
Indonesisch · 1974 ( ID ) · AL · Drama · 145 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Atheis"?

Atheis online kijken - Film 1974. U kunt Atheis kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Indonesisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1974. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Atheis (1974)

Cast: Farouk Afero, Kris Biantoro, Ernie Djohan, Christine Hakim, Aedy Moward, Emmy Salim, Maruli Sitompul, Kusno Sudjarwadi, Deddy Sutomo en Rita Zahara.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sjuman Djaya.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1974

145 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indonesië Indonesië

Ads
SCREENWRITER Atheis

Achdiat K. Mihardja.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Atheis

Muziek gecomponeerd door Idris Sardi.

FILM KIJKEN Atheis

Atheis streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Atheis heeft een geschatte lengte van 145 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Indonesisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Atheis (1974)
Ads

Samengevat, de compleet film Atheis met originele screenplay in Indonesisch, geproduceerd in Indonesië, en gepresenteerd in theaters in 1974, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sjuman Djaya. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 14 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Atheis: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!