Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ASSAULT ON PRECINCT 13 (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Assault on Precinct 13

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 6.001

Assault on Precinct 13

HD
Assault on Precinct 13 gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 62679 stemmen
Engels · 2005 ( US-FR ) · +13 · Drama, Actie, Crimnal · 109 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Assault on Precinct 13"?

Assault on Precinct 13 online kijken - Er zijn enkele uren voor het jaar komt een einde en Precinct 13, een van de oudste in Detroit, is over te sluiten. Veel wegen zijn geblokkeerd als gevolg van zware sneeuwval en slechts een handvol politieagenten onder leiding van sergeant Jake Roenick, een goede officier die in staat is een mislukte operatie die afgelopen voorjaar plaatsvond vergeten is. Maar ja, nogmaals, dat dezelfde dag in de ochtend, een in burger de politie had geprobeerd om de gangster Marion Bishop, die erin slaagde om de agent te doden voordat ze gevangen genomen door de georganiseerde misdaad eenheid onder leiding van Marcus Duvall arresteren. Bisschop wordt overgedragen met de bus naar de gevangenis met andere criminelen: Beck, een junkie, Smiley, een oplichter en Anna, een lid van een band. Maar de razende sneeuwstorm en de bus, niet in staat om de maximaal beveiligde gevangenis te komen, gaat tijdelijk naar Precinct 13. De onverwachte komst ergert zowel Roenick als psycholoog Alex Sabian. Echter, Iris Ferry, de provocerende secretaris van het politiebureau, en de veteraan agent Jasper OShea Old School zijn niet bereid om het extra werk dat ze de komst van het nieuwe jaar te vieren voorkomen .. U kunt Assault on Precinct 13 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Space, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Assault on Precinct 13 (2005)

Cast: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Gabriel Byrne, Maria Bello, Drea de Matteo, John Leguizamo, Brian Dennehy, Ja Rule, Currie Graham, Aisha Hinds, Matt Craven, Fulvio Cecere, Peter Bryant, Kim Coates, Hugh Dillon en Tig Fong.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jean-François Richet.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Actie, Crimnal

2005

109 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Assault on Precinct 13

James DeMonaco en John Carpenter.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Robert Gantz.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Assault on Precinct 13

Muziek gecomponeerd door Graeme Revell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Liaison Films, Biscayne Pictures, Rogue Pictures en Why Not Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Assault on Precinct 13

Geproduceerd door Stephane Sperry, Jeffrey Silver, Pascal Caucheteux, Sebastien Lemercier, Don Carmody, James DeMonaco en Joseph Kaufman.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Odeon, Highlight Film, Nelonen, Constantin Film, Odeon Films, United International Pictures (UIP), Metropolitan Filmexport, Alliance Atlantis Home Video, Columbia TriStar Nordisk Film Distributors, Independent Films, Nordisk Film, Hollydan Works, Veronica, Entertainment Film Distributors, Dutch FilmWorks (DFW), Shaw Organisation, Entertainment in Video, Rogue Pictures, Compagnia Distribuzione Internazionale (CDI) en Universal Studios Home Entertainment.

FILM KIJKEN Assault on Precinct 13

Assault on Precinct 13 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Assault on Precinct 13 heeft een geschatte lengte van 109 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Space op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Assault on Precinct 13 (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Assault on Precinct 13 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jean-François Richet. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 62679 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Assault on Precinct 131976EngelsAssault on Precinct 13
Assault to Freedom2016SpaansAssault to Freedom
The Assault2014EngelsThe Assault
Assault on Wall Street2013EngelsAssault on Wall Street
Space Precinct Legacy2013EngelsSpace Precinct Legacy
Assault on Precinct 13: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!