Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ASHBAH (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Ashbah

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Ashbah

HD
Ashbah gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 132 stemmen
Engels · 2014 ( IR ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ashbah"?

Ashbah online kijken - Een dronken, lompe generaal tiranniseert zijn vrouw en zijn dienstmeid. Wanneer de vrouw ontdekt dat haar man en de dienstmeid een verhouding hebben, stuurt ze de dienstmeid het huis uit, zonder te beseffen dat de jonge vrouw zwanger is van het kind van de generaal. Jaren later is de generaal dood en is er een jongere generatie opgestaan met een nieuwe kijk op het leven en nieuwe problemen om het hoofd te bieden... Dit flamboyant gestileerde melodrama, een losse bewerking van Ibsen, is het nieuwste werk van één van de legendarische figuren van de Iraanse New Wave. U kunt Ashbah kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ashbah (2014)

Cast: Amirali Danaei, Mahtab Keramati, Homayoun Ershadi, Hasan Majuni, Mehdi Soltani, Melika Sharifinia, Hengameh Hamidzadeh, Soroush Khoobroo, Hossein Dalman en Ahmad Yavari Shad.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Dariush Mehrjui.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Iran Iran

Ads
SCREENWRITER Ashbah

Vahidéa Mohammadi, Henrik Ibsen en Dariush Mehrjui.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mahmoud Kalari.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ashbah

Geproduceerd door Hanif Soroori, Dariush Mehrjui en Jahangir Kosari.

FILM KIJKEN Ashbah

Ashbah streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ashbah heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ashbah (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Ashbah met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Iran, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Dariush Mehrjui. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 132 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ashbah: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!