Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ASHACH EKA BHETAVAR (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Ashach Eka Bhetavar

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Ashach Eka Bhetavar

HD
Ashach Eka Bhetavar gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2013 ( IN ) · AL · Thriller · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ashach Eka Bhetavar"?

Ashach Eka Bhetavar online kijken - Acht mensen arriveren in een bungalow waar een butler hen begroet met zijn vrouw. Elke nacht wordt een verschrikking voor hen als er moorden worden gepleegd en ze elkaar verdenken. U kunt Ashach Eka Bhetavar kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ashach Eka Bhetavar (2013)

Cast: Ankush Chaudhari, Mangesh Desai, Poonam Jhadav, Yatin Karyekar, Sanjay Mone, Sanjay Narvekar, Sharad Ponkshe, Kamlesh Sawant, Sai Tamhankar en Madhura Velankar.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sanju Hinge.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2013

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FILM KIJKEN Ashach Eka Bhetavar

Ashach Eka Bhetavar streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ashach Eka Bhetavar heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ashach Eka Bhetavar (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Ashach Eka Bhetavar met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sanju Hinge. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Boro Eka Lage2015BengaleesBoro Eka Lage
Mu Eka Tumara2013oriyaMu Eka Tumara
Eka Dawasaka Api2018SinhaleesEka Dawasaka Api
Ekamath eka Rataka2009EngelsEkamath eka Rataka
Ashach Eka Bhetavar: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!