FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ARN 2 (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Arn 2

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 820

Arn 2

HD
Arn 2 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Zweedse · 2008 ( SE ) · +16 · Drama, Avonturen, Actie · 128 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Arn 2"?

Arn 2 online kijken - In 1192, Arn keert terug naar huis met grote projecten en een enorme fortuin om ze te verwezenlijken. Dromen van terug te keren naar zijn geliefde Cecilia zien en een gezin te stichten ; Ook wil de vrede te herstellen tussen de strijdende geslachten. Met alles wat hij heeft geleerd in zijn jaren van ballingschap en de groep van bouwers, ambachtslieden en artsen, zowel christenen als moslims, die het heeft ingesteld, maakt het Koninkrijk Zweden, markeren het begin van een nieuw tijdperk in Europa. U kunt Arn 2 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Zweedse. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Arn 2 (2008)

Cast: Joakim Nätterqvist, Stellan Skarsgård, Morgan Alling, Bibi Andersson, Joy Andersson, Zakaria Atifi, Tomas Bolme, Nicholas Boulton, Josef Cahoon en Jakob Cedergren.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Peter Flinth.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Avonturen, Actie

2008

128 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Arn 2

Hans Gunnarsson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Eric Kress.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Arn 2

Muziek gecomponeerd door Tuomas Kantelinen.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Europa Film Sound Production, S, Coproducción Suecia-Dinamarca-Finlandia-Reino Unido-Noruega-Alemania; AMC Pictures, Film i Väst, Molinare Studio, Juonifilmi, Arion Communications Ltd., SF Norge A, Sheb, Danmarks Radio en Dagsljus Filmequipment.

FILM KIJKEN Arn 2

Arn 2 on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Arn 2 heeft een geschatte lengte van 128 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Zweedse in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Arn 2 (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Arn 2 met originele screenplay in Zweedse, geproduceerd in Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Peter Flinth. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Arn - Riket vid vägens slut2008ZweedseArn - Riket vid vägens slut
The Crusader2007ZweedseArn: Tempelriddaren