FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ANKLAGET (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Anklaget

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 814

Anklaget

HD
Anklaget gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1489 stemmen
Deens · 2005 ( DK ) · AL · Drama · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Anklaget"?

Anklaget online kijken - Op het eerste gezicht, Henrik, Nina en haar dochter Stine lijkt een perfecte familie. Henrik leert zwemmen en Nina werkt als secretaresse. Als de familie heeft een probleem, want zijn dochter is veertien. Stine is in een moeilijke fase en lijkt steeds meer afstand genomen van zijn ouders. Op een dag toen Stine verrast iedereen heeft iets dat een definitief einde maakt aan het gezinsleven: zijn vader beschuldigd van een afschuwelijke misdaad te hebben begaan. De autoriteiten raden Stine om het ouderlijk huis te verlaten. Henrik is gearresteerd en vastgehouden als het onderzoek zich ontvouwt. De psychologische stress is enorm en terwijl familie vrienden de rug toekeren, Nina neemt haar relatie met haar man, totdat uiteindelijk Henrik wordt vrijgesproken. Ze besteden maanden tot Henrik en Nina willen hun dochter weer te zien en te praten over wat er gebeurd is. Het is tijd voor verzoening en uitleg, terwijl het donkerste deel van deze schijnbare normaal gezin komt. U kunt Anklaget kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Deens. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Anklaget (2005)

Cast: Troels Lyby, Paw Henriksen, Louise Mieritz, Michael Asmussen, Claus Bue, Kirsten Olesen, Charlotte Sieling, Kirstine Rosenkrands Mikkelsen, Kristian Halken, Lars Kaalund, Charlie Mather, Hans Henrik Clemensen, Morten Eisner en Kristian Leth.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jacob Thuesen.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2005

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Denemarken Denemarken

Ads
SCREENWRITER Anklaget

Kim Fupz Aakeson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sebastian Blenkov.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Anklaget

Muziek gecomponeerd door Nikolaj Egelund.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door TV2 Danmark en Nordisk Film.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Anklaget

Geproduceerd door Åke Sandgren, Luise Thiele, Kim Magnusson en Thomas Heinesen.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Nordisk Film Biografdistribution, Lumière Home Entertainment, Canvas, Video Film Express, Inspire Pictures, Eurocine Films en Telexcel/ImpactoCine.

FILM KIJKEN Anklaget

Anklaget on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Anklaget heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Deens in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Anklaget (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Anklaget met originele screenplay in Deens, geproduceerd in Denemarken, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jacob Thuesen. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1489 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Anklaget: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!