Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ANIARA (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Aniara

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.137

Aniara

HD
Aniara gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1768 stemmen
Zweedse · 2018 ( SE ) · +16 · Drama, Science Fiction · 106 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Aniara"?

Aniara online kijken - Van de verschillende schepen die in de ruimte zijn gelanceerd om opnieuw op Mars te beginnen is ANIARA er één die ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van een soort die zijn moederplaneet heeft leeg geplukt: het is een gigantisch winkelcentrum. Wanneer het schip uit koers raakt door een een ongeluk en de besturing ervan wordt uitgeschakeld, wordt de kans kleiner dat deze eens zo knappe kolonisatoren ooit hun bestemming zullen bereiken. Mr is leider van een kamer waar een computer mensen in staat stelt bijna-spirituele herinneringen aan de planeet te ervaren. Vóór het ongeluk is niemand geïnteresseerd. U kunt Aniara kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Zweedse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Aniara (2018)

Cast: Emelie Jonsson, Bianca Cruzeiro, Arvin Kananian, Anneli Martini, Jennie Silfverhjelm, Emma Broomé, Jamil Drissi, Leon Jiber, Peter Carlberg, Juan Rodríguez, David Nzinga, Dakota Trancher Williams, Otis Castillo Ålhed en Dante Westergårdh.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Pella Kagerman en Hugo Lilja.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Science Fiction

2018

106 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Aniara

Harry Martinson, Hugo Lilja en Pella Kagerman.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sophie Winqvist.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Aniara

Muziek gecomponeerd door Alexander Berg.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Meta Film Stockholm, Viaplay en Meta Film.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Aniara

Geproduceerd door Danny Gabai, Nina Bisgaard, Ronny Larsson, Vincent Landay, Natalie Farrey, Fredrik Ljungberg, Pella Kagerman, Maja Brantås, Ronja Larsson en Hugo Lilja.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door SF Studios, Viaplay, KinoVista, Arrow, At Entertainment, Palace Films en Magnolia Pictures.

FILM KIJKEN Aniara

Aniara streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Aniara heeft een geschatte lengte van 106 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Zweedse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Aniara (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Aniara met originele screenplay in Zweedse, geproduceerd in Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Pella Kagerman en Hugo Lilja. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1768 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Aniara: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!