Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ANG HULING HENYA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Ang Huling Henya

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Ang huling henya

HD
Ang Huling Henya gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 57 stemmen
Engels · 2013 ( PH ) · AL · Actie, Komedie, Science Fiction · 125 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ang Huling Henya"?

Ang Huling Henya online kijken - Miri zit gevangen in haar verleden en deze keer komt haar hele verleden terug in haar leven: oude dode geheimen, haar dode ouders, en zelfs de wandelende doden. Miri's terugkeer naar Manila brengt haar alleen maar terug naar meer problemen van het persoonlijke soort. Zelfs als jong meisje geloofde Miri dat ze verantwoordelijk was voor de dood van haar ouders en het schuldgevoel weerhield haar van het opbouwen van gezonde relaties met de mensen om haar heen, vooral met haar jongere broer Mark. Miri Alvarez, is een van de beste agenten van een internationale groep georganiseerd om wetenschappers en uitvinders te beschermen tegen een tech-graaiende groep genaamd The Agency. Maar Miri is heethoofdig en weigert om orders op te volgen. In een reddingsoperatie, Miri's weigering om het protocol te volgen wordt haar jarenlange partner gedood. Miri wordt geschorst en teruggestuurd naar Manila. U kunt Ang Huling Henya kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ang Huling Henya (2013)

Cast: Rufa Mae Quinto, Edgar Allan Guzman, Candy Pangilinan, Ayen Munji-Laurel, DJ Durano, Ricci Chan, Robert Seña, Valerie Weigmann, Fabio Ide, Kalila Aguilos, Kean Cipriano, Jovic Monsod, Tess Antonio, Frances Ignacio en Julienne Mendoza.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Marlon Rivera.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Komedie, Science Fiction

2013

125 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER Ang Huling Henya

Marlon Rivera.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Lee Meily.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ang Huling Henya

Muziek gecomponeerd door Jasper Perez.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Viva Films, MVP Pictures en Simple Truth Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ang Huling Henya

Geproduceerd door Rajesh K.R. Singh, Vincent del Rosario III, Vic del Rosario Jr., Raam Punjabi, Marlon Rivera, Anita Whora, Amrit Punjabi, Veronique del Rosario-Corpus, Desiree Pe-Beasley en June Torrejon-Rufino.

FILM KIJKEN Ang Huling Henya

Ang Huling Henya streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ang huling henya heeft een geschatte lengte van 125 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ang Huling Henya (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Ang Huling Henya met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Marlon Rivera. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 57 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ang huling cha-cha ni Anita2013TagalogAng huling cha-cha ni Anita
Ben Balasador: Akin Ang Huling Alas1996TagalogBen Balasador: Akin ang huling alas
Ang Huling Birhen sa Lupa2003EngelsAng huling birhen sa lupa
Ang 'di paglimot ng mga alaala2014TagalogAng 'di paglimot ng mga alaala
Ang bagong dugo2014TagalogAng bagong dugo
Ang huling henya: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!