Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ALONE (2020) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2020

Alone

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Alone

HD
Alone gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 251 stemmen
Engels · 2020 ( US ) · AL · Thriller · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Alone"?

Alone online kijken - In een poging met het verlies van haar echtgenoot om te gaan trekt Jessica zich een tijdje terug uit de stad. Haar wordt echter geen rust gegund als ze door een ontvoerder naar een blokhut wordt gebracht. Wanneer ze weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht die nog gevaarlijker blijkt dan haar achtervolger. U kunt Alone kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op bioscopen en/of festivals, première in de bioscoop in 2020. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Alone (2020)

Cast: Jules Willcox, Marc Menchaca, Anthony Heald, Jonathan Rosenthal, Laura Duyn, Nico Floresca, Max Huskins, Shelly Lipkin, Brenton Montgomery, Betty Moyer, Katie O'Grady en Emily Sahler.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door John Hyams.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2020

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Alone

Mattias Olsson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Federico Verardi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Alone

Muziek gecomponeerd door Nima Fakhrara.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Paperclip Limited en Mill House Motion Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Alone

Geproduceerd door Kevin Sullivan, Ben Cornwell, Victoria Hadeler, Mike Macari, Martin Persson, Jordan Foley, Jonathan Rosenthal, Thom Zadra, Nick Smith en Yeardley Smith.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Magnet Releasing.

FILM KIJKEN Alone

Alone streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Alone heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Alone (2020)
Ads

Samengevat, de compleet film Alone met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2020, had een stellaire groep acteurs onder leiding van John Hyams. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 251 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Alone: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!