Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AL SOKKAREYAH (1973) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1973

Al Sokkareyah

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Al Sokkareyah

HD
Al Sokkareyah gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 27 stemmen
Arabisch · 1973 ( EG ) · AL · Drama · 120 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Al Sokkareyah"?

Al Sokkareyah online kijken - Film 1973. U kunt Al Sokkareyah kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1973. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Al Sokkareyah (1973)

Cast: Yehia Chahine, Mervat Amin, Mohamed El Arabi, Nour El-Sherif, Maha Sabry, Abdel Moneim Ibrahim, Zahrat El-Ula, Hussien El Imam, Tahiyyah Karyuka, Mahmoud Al Meleji, Huda Sultan, Nagwa Fouad, Madiha Kamel, Madeha Hamdi en Nabila El Sayed.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hasan El-Emam.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1973

120 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
SCREENWRITER Al Sokkareyah

Najeeb Mahfouz en Mamdouh El Leithy.

FILM KIJKEN Al Sokkareyah

Al Sokkareyah streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Al Sokkareyah heeft een geschatte lengte van 120 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Al Sokkareyah (1973)
Ads

Samengevat, de compleet film Al Sokkareyah met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 1973, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hasan El-Emam. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 27 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Al Sokkareyah: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!