Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AL BOUASA (1978) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1978

Al Bouasa

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Al Bouasa

HD
Al Bouasa gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 22 stemmen
Arabisch · 1978 ( EG ) · AL · Drama · 127 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Al Bouasa"?

Al Bouasa online kijken - Aangepast van de roman van de Franse schrijver Victor Hugo. Richard Jordan speelt Jean Valjean, en Anthony Perkins speelt de politieman Javert. U kunt Al Bouasa kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1978. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Al Bouasa (1978)

Cast: Fardous Abdel Hamid, Mohamed Abu Hashish, Adel Adham, Fouad Ahmed, Hafez Amin, Abdulwareth Asar, Nabil Al Doussouqi, Hanem Mohamed, Nabil Nour El Deen, Layla Olwi, Mahmoud Rashad, Farid Shawqi, Mohsena Tawfik, Yusuf Wahbi en Hamdi Youssef.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Atef Salem.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1978

127 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
SCREENWRITER Al Bouasa

Victor Hugo en Rafik El-Sabban.

FILM KIJKEN Al Bouasa

Al Bouasa streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Al Bouasa heeft een geschatte lengte van 127 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Al Bouasa (1978)
Ads

Samengevat, de compleet film Al Bouasa met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 1978, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Atef Salem. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 22 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Al Bouasa: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!