Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AJI BAS SHUKRIYA (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Aji Bas Shukriya

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Aji Bas Shukriya

HD
Aji Bas Shukriya gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Hindi · 1958 ( IN ) · AL · Komedie, Drama, Musical · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Aji Bas Shukriya"?

Aji Bas Shukriya online kijken - Geeta behoort tot een arm gezin en woont met haar moeder in een klein éénkamerappartement. Ze werkt als typiste bij een organisatie. Ze houdt van dansen en zingen, en doet dat ook op haar werk, wat haar uiteindelijk haar baan kost. De zoon van haar baas, Suresh, ontdekt haar danskunsten, en hoopt haar talenten als zangeres en danseres te kunnen gebruiken in een toneelgezelschap, wat ze accepteert. Ze wordt in korte tijd erg populair, en er wordt van haar verwacht dat ze de huidige hoofdrolspeelster vervangt. De hoofdrolspeelster, samen met haar vrienden, kunnen dit niet accepteren, en ontvoeren haar. Nu heeft Geeta een keuze - het acteren, zingen en dansen opgeven, of sterven. U kunt Aji Bas Shukriya kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Aji Bas Shukriya (1958)

Cast: Geeta Bali, Suresh, Johnny Walker, Kamal Mehra, Shammi, Gulab, Shubha Khote, Amrit Rana, Kamal Mohan, Cuckoo, Naazi, Mirajkar, Kumud Tripathi, Shamu en Anjum.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mohammed Hussain.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Musical

1958

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Aji Bas Shukriya

Muziek gecomponeerd door Roshan.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Aji Bas Shukriya

Geproduceerd door F.C. Mehra.

FILM KIJKEN Aji Bas Shukriya

Aji Bas Shukriya streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Aji Bas Shukriya heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Aji Bas Shukriya (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Aji Bas Shukriya met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mohammed Hussain. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Si je mourais là-bas2014FransSi je mourais là-bas
Là-bas2011ItaliaansLà-bas
Bas-Fonds2010FransBas-Fonds
Ici-bas2010FransIci-bas
Musée haut, musée bas2008FransMusée haut, musée bas
Aji Bas Shukriya: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!