FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

AIRSPEED (1999) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1999

Airspeed

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.719

Airspeed

HD
Airspeed gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1071 stemmen
Engels · 1999 ( US ) · +16 · Drama, Actie, Avonturen · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Airspeed"?

Airspeed online kijken - Als 13-jarige Nicole is van school gestuurd voor de derde keer, haar rijke vader neemt haar op zijn prive- 727 vliegtuig. Echter, in een storm het vliegtuig beschadigd raakt en de piloten en zwakke wegens gebrek aan zuurstof. Dus het is aan Nicole om te vechten voor hun leven. Zijn enige hulp is een jonge luchtverkeersleider die praat met haar via de radio. U kunt Airspeed kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 1999. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Airspeed (1999)

Cast: Bronwen Booth, Don Jordan, Joe Mantegna, Charles Edwin Powell, Lynne Adams, Russell Yuen, Gordon Masten, Elisha Cuthbert, Martin Lacroix en Yvan Ponton.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Robert Tinnell.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Actie, Avonturen

1999

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Airspeed

Richard Goudreau, Roc LaFortune en Andrew Sands.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Georges Archambault.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Airspeed

Muziek gecomponeerd door Normand Corbeil.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door The Government of Quebec Income Tax Credit Program, Airspeed Productions Inc., The Government of Canada Income Tax Credit Program en Melenny Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Airspeed

Geproduceerd door Manon Lavoie, Christian Larouche, Richard Goudreau, Jeffrey Tinnell en André Link.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Scanbox Entertainment, Lions Gate Films, Freestyle Releasing, Sterling Home Entertainment, Arcade Movie Company en Emerald.

FILM KIJKEN Airspeed

Airspeed on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Airspeed heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Airspeed (1999)
Ads

Samengevat, de compleet film Airspeed met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1999, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Robert Tinnell. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1071 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Airspeed: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!