Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AGENT CODY BANKS (2003) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2003

Agent Cody Banks

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 8.873

Agent Cody Banks

HD
Agent Cody Banks gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23066 stemmen
Engels · 2003 ( US-CA ) · +16 · Komedie, Actie, Avonturen · 102 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Agent Cody Banks"?

Agent Cody Banks online kijken - Aan zijn familie en vrienden, Cody Banks is een typische tiener, ze houdt van skateboarden, haat wiskunde en voelt als een volslagen idioot rond meisjes. Maar Cody een excentrieke geheim is eigenlijk een undercover CIA-agent. Cody's leven de droom van elke jongen, kunt u een auto rijdt als een specialist, heeft een arsenaal aan gadgets en haar baas, de agent Ronica Miles, is prachtig. Maar Cody's training wordt op de proef gesteld als hij moet bovendien imiteren zijn medestudent Natalie Connors om bespioneren zijn vader, een wetenschapper die werkt aan een game voor nanorobots dodelijke kwaadaardige organisatie ERIS. Van achtervolgingen of sneeuwscooter naar een spectaculaire eindigen met een gevecht op de top van een berg, Cody heeft om alles wat hij heeft geleerd om te bewijzen aan zichzelf dat hij is een super -agent en stop ERIS gebruiken. U kunt Agent Cody Banks kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Universal Channel, première in de bioscoop in 2003. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Agent Cody Banks (2003)

Cast: Frankie Muniz, Hilary Duff, Angie Harmon, Keith David, Cynthia Stevenson, Arnold Vosloo, Daniel Roebuck, Ian McShane, Darrell Hammond, Martin Donovan, Marc Shelton, Chris Gauthier, Harry Van Gorkum, Connor Widdows, Eliza Norbury en Justin Kalvari.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Harald Zwart.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Actie, Avonturen

2003

102 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Agent Cody Banks

Scott Alexander, Jeffrey Jurgensen, Larry Karaszewski, Ashley Miller en Zack Stentz.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Denis Crossan.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Agent Cody Banks

Muziek gecomponeerd door John Powell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Madacy Entertainment, Maverick Films, Dylan Sellers Productions, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) en Splendid Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Agent Cody Banks

Geproduceerd door Robert Meyer Burnett, Jennifer Birchfield-Eick, Molly Donna Ware, Jason Alexander, Tom Gulbrandsen, David Nicksay, Dylan Sellers, David Glasser, Guy Oseary, Michael Jackman, Madonna, Mark Morgan, Kerry David, Brede Hovland, Danny Gold en Andreas Klein.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Gemini Film, Movie-Eye Entertainment, Film1, Olive Films, MGM Home Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer Distributing Corporation (MGM), 20th Century Fox Home Entertainment, 20th Century Fox de Argentina, MGM Distribution, Twentieth Century Fox Home Entertainment, Gativideo, RTL Entertainment, 20th Century Fox Italia, 20th Century Fox of Germany, 20th Century Fox Netherlands en Fox-Warner.

FILM KIJKEN Agent Cody Banks

Agent Cody Banks streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Agent Cody Banks heeft een geschatte lengte van 102 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Universal Channel op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Agent Cody Banks (2003)
Ads

Samengevat, de compleet film Agent Cody Banks met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2003, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Harald Zwart. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23066 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Agent Cody Banks 2: Destination London2004EngelsAgent Cody Banks 2: Destination London
Agent 472015EngelsHitman: Agent 47
Agent 5 (Feature Film)2016EngelsAgent 5 (Feature Film)
Clank: Agent Recruit2015EngelsClank: Agent Recruit
Agent 2000: Die Laksman2014AfrikaansAgent 2000: Die Laksman
Agent Cody Banks: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!