FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

AD ASTRA (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Ad Astra

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.309

Ad Astra

HD
Ad Astra gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 13573 stemmen
Engels · 2019 ( BR-US ) · +13 · Avonturen, Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ad Astra"?

Ad Astra online kijken - 'Ad Astra' volgt de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride genaamd. Het is jaren geleden dat zijn vader naar Neptunes afreisde om buitenaardse intelligentie op te sporen. Roy besluit nu de Melkweg door te reizen, op zoek naar zijn vader en om antwoord te krijgen op de vraag waarom hij niets van zich heeft laten horen. U kunt Ad Astra kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op bioscopen en/of festivals, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ad Astra (2019)

Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Ruth Negga, John Ortiz, Greg Bryk, Jamie Kennedy, Loren Dean, Kimberly Elise, John Finn, LisaGay Hamilton, Kimmy Shields, Sasha Compère, Alyson Reed en Ravi Kapoor.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door James Gray.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Avonturen, Drama

2019

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Brazilië Brazilië, US US

Ads
SCREENWRITER Ad Astra

James Gray en Ethan Gross.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hoyte Van Hoytema.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ad Astra

Muziek gecomponeerd door Max Richter.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door New Regency Productions, Keep Your Head, MadRiver Pictures, Plan B Entertainment en RT Features.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ad Astra

Geproduceerd door Anthony Mosawi, Sophie Mas, Jeffrey Chan, Dede Gardner, Paul Conway, Brad Pitt, Marc Butan, James Gray, Jeremy Kleiner en Anthony Katagas.

FILM KIJKEN Ad Astra

Ad Astra on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ad Astra heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ad Astra (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Ad Astra met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Brazilië en US, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van James Gray. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 13573 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Adam Astra Casting2015EngelsAdam Astra Casting
Ad astra1982EngelsAd astra
Ad Astra: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!