FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ABWäRTS (1984) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1984

Abwärts

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.039

Abwärts

HD
Abwärts gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 71 stemmen
Engels · 1984 ( FF ) · AL · Thriller · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Abwärts"?

Abwärts online kijken - Een afbeelding geplakt lift wordt gebruikt als de problemen van de moderne Duitse samenleving. Een oplichter, een jonge en ook een paar op het punt om je relatie te verbreken. Een vrijdagmiddag, vier mensen werden opgesloten in de lift, opknoping honderd meter boven de grond. In deze claustrofobische omgeving ontdek de donkere kant van zichzelf. U kunt Abwärts kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 1984. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Abwärts (1984)

Cast: Renée Soutendijk, Götz George, Wolfgang Kieling, Hannes Jaenicke, Klaus Wennemann, Ralf Richter, Jan Groth, Kurt Raab, Ekmekyemez Firdevs, Luce Rains en Hans Schwögler.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Carl Schenkel.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

1984

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

oosten oosten

Ads
SCREENWRITER Abwärts

Carl Schenkel en Frank Göhre.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jacques Steyn.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Abwärts

Muziek gecomponeerd door Jacques Zwart.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Dieter Geissler Filmproduktion, Laura Film, Maran Film en Mutoskop.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Abwärts

Geproduceerd door Thomas Schühly, Matthias Deyle en Dieter Geissler.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door EuroVideo, Laser Paradise, Cine Vox, Avid Video, Meteor Film Productions, Virgin Video, Vestron Video en Sandstar.

FILM KIJKEN Abwärts

Abwärts on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Abwärts heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Abwärts (1984)
Ads

Samengevat, de compleet film Abwärts met originele screenplay in Engels, geproduceerd in oosten, en gepresenteerd in theaters in 1984, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Carl Schenkel. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 71 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.