Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

OM DET OäNDLIGA (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Om det oändliga

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

About Endlessness

HD
Om det oändliga gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2229 stemmen
Zweedse · 2019 ( FR-SE-DE-NO ) · AL · Drama · 76 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Om det oändliga"?

Om det oändliga online kijken - In 'Om det Oändliga' worden we door de wereld geleid door de zachte stem van een vrouw. Het is een soort sprookjesstem, een Scheherazade die ons het eeuwige verhaal vertelt van de levens en het streven van de mensheid. Geleid door deze stem, zien we de handelingen van de mens en het leven in al zijn banaliteit en grootsheid door een reeks schijnbaar triviale momenten die de pracht van het leven weerspiegelen, maar ook momenten waarin menselijke wreedheid in al haar banaliteit wordt getoond als de hoorn des overvloeds van het leven zelf. U kunt Om det oändliga kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Zweedse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Om det oändliga (2019)

Cast: Bengt Bergius, Anja Broms, Marie Burman, Amanda Davies, Tatiana Delaunay, Karin Engman, Jan-Eje Ferling, Thore Flygel, Lotta Forsberg, Anton Forsdik, Fanny Forsdik, Anders Hellström, Göran Holm, Stefan Karlsson en Mattias Königsson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Roy Andersson.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2019

76 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Zweden Zweden, Duitsland Duitsland, Noorwegen Noorwegen

Ads
SCREENWRITER Om det oändliga

Roy Andersson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gergely Pálos.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Essential Filmproduktion GmbH, Arte France Cinéma, 4 1/2 Film, Société Parisienne de Production en Roy Andersson Filmproduktion AB.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Om det oändliga

Geproduceerd door Isabell Wiegand, Sarah Nagel, Håkon Øverås, Johan Carlsson, Pernilla Sandström en Philippe Bober.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Filmarti, Vertigo Média Kft., Cinemien, Golem Distribución, KMBO, Alambique Destilaria de Ideias, Ama Films, Neue Visionen Filmverleih, Salón de Belleza en Bitters End.

FILM KIJKEN Om det oändliga

Om det oändliga streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film About Endlessness heeft een geschatte lengte van 76 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Zweedse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Om det oändliga (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Om det oändliga met originele screenplay in Zweedse, geproduceerd in Frankrijk, Zweden, Duitsland en Noorwegen, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Roy Andersson. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2229 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

About Endlessness: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!