Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

A STREET CAT NAMED BOB (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

A Street Cat Named Bob

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.157

A Street Cat Named Bob

HD
A Street Cat Named Bob gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23988 stemmen
Engels · 2016 ( GB ) · AL · Biografische, Komedie, Drama · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "A Street Cat Named Bob"?

A Street Cat Named Bob online kijken - Na een moeilijke jeugd werd Bowen dakloos en raakte verslaafd aan heroïne. In de lente van 2007 zat hij in een methadonprogramma en woonde in een flat in Londen in het kader van een begeleidwonenproject. In de hal van de flat vond hij een gewonde kat. Toen hij geen eigenaar kon ontdekken bracht hij de kat naar een dierenarts, die antibiotica voorschreef. Voor de duur van de kuur nam hij het dier in huis terwijl hij bleef zoeken naar de eigenaar ervan. Toen hij deze na de twee weken van de kuur nog niet gevonden had liet hij de kat op straat los in de hoop dat deze zou terugkeren naar waar hij vandaan kwam. In plaats daarvan volgde de kat Bowen, zelfs toen hij de bus nam om aan de slag te gaan als straatmuzikant. Hij besloot de kat te houden en gaf hem de naam Bob naar een personage in Twin Peaks. Vanaf dat moment nam Bowen Bob de kat steeds mee naar zijn werk op zijn vaste speelplekken en ook toen hij de daklozenkrant Big Issue ging verkopen. U kunt A Street Cat Named Bob kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS A Street Cat Named Bob (2016)

Cast: Luke Treadaway, Bob the Cat, Ruta Gedmintas, Joanne Froggatt, Anthony Head, Darren Evans, Tony Jayawardena, Adam Riches, Llewella Gideon, Lorraine Ashbourne, Akbar Kurtha, John Henshaw, Beth Goddard, Ivana Basic en Jessica Woodland.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Roger Spottiswoode.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Biografische, Komedie, Drama

2016

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER A Street Cat Named Bob

Tim John, Maria Nation, Garry Jenkins en James Bowen.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Peter Wunstorf.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK A Street Cat Named Bob

Muziek gecomponeerd door David Hirschfelder.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Hua Wen Movie Group, Shooting Script Films, Hindsight Media en Iris Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ A Street Cat Named Bob

Geproduceerd door Anders Erdén, Laura Davison, Spencer Pollard, Lorraine Goodman, Damian Jones, John Rakoff, Brian O'Shea, Alice de Sousa, Howard Ball en Paul Brett.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Concorde Home Entertainment, Entertainment in Motion, Shaw Organisation, Comstock Group, Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing (WDSSPR), Sabay MVP, Entertainment One, Concorde Filmverleih, Film1 en Cleopatra Entertainment.

FILM KIJKEN A Street Cat Named Bob

A Street Cat Named Bob streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film A Street Cat Named Bob heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

A Street Cat Named Bob (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film A Street Cat Named Bob met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Roger Spottiswoode. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23988 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Almighty Street Team2021EngelsThe Almighty Street Team
185 West Princes Street2015Engels185 West Princes Street
42nd Street Memories: The Rise and Fall of America's Most Notorious Street2015Engels42nd Street Memories: The Rise and Fall of America's Most Notorious Street
A Tennis Shoe in the Street2015EngelsA Tennis Shoe in the Street
Bad Cat2015EngelsBad Cat
A Street Cat Named Bob: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!