FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

A PORCELÁNBABA (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

A porcelánbaba

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

A porcelánbaba

HD
A porcelánbaba gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 115 stemmen
Hongaars · 2005 ( HU ) · AL · Drama, Fantasy, Familie · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "A porcelánbaba"?

A porcelánbaba online kijken - In Een porcelánbaba drie verhalen door Ervin Lázár, die zich ontwikkelen in de landelijke Hongarije tussen 1930 en 1950 en diende als allegorieën van historische gebeurtenissen van de twintigste eeuw met elkaar verweven zijn. De verhalen over het leven, de dood en opstanding in een Hongaarse tanya. In de eerste, een slungelige tiener maar atletische beats een groep plunderende soldaten in verschillende sportwedstrijden. In de tweede, een staat officieel bezoek beloften die de doden, toonaangevende lokale bevolking kunnen verhogen tot drie lichamen met verrassende resultaten opgraven. Eindelijk, een ouder echtpaar vlucht voor een pogrom en gevonden door de autoriteiten, plagen een zeer ongebruikelijke manier. U kunt A porcelánbaba kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hongaars. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS A porcelánbaba (2005)

Cast: Juci Balog, Juci Barabás, László Beles, Lajos Bertók, Istvánné Burga, István Csala, Sándor Csányi, Ferencné Császár, Rozál Csótár, Elemér Czifra, Lipót Gombár, Béláné Gorstein, Pisti Gál, Mihály Gáspár, Attila Horváth en Gyula Huszár.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Péter Gárdos.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Fantasy, Familie

2005

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hongarije Hongarije

Ads
SCREENWRITER A porcelánbaba

Ervin Lázár en Péter Gárdos.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tibor Máthé.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK A porcelánbaba

Muziek gecomponeerd door Ágens.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Tivoli Film Produkcio.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ A porcelánbaba

Geproduceerd door Dénes Szekeres en Katalin Krammer.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Bunyik Entertainment en Budapest Film.

FILM KIJKEN A porcelánbaba

A porcelánbaba on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film A porcelánbaba heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Hongaars in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

A porcelánbaba (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film A porcelánbaba met originele screenplay in Hongaars, geproduceerd in Hongarije, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Péter Gárdos. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 115 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

A porcelánbaba: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!