Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

A NAGYROZSDÁSI ESET (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

A nagyrozsdási eset

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

A nagyrozsdási eset

HD
A nagyrozsdási eset gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 38 stemmen
Hongaars · 1957 ( HU ) · AL · Komedie · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "A nagyrozsdási eset"?

A nagyrozsdási eset online kijken - De film is een satire over de anomalieën van het leven in een kleine stad. 1952. Barka Sándor, inspecteur van wijnen, arriveert in Nagyrozsdás. Door een truc van zijn chauffeur wordt hij voor dominee in het stoombad aangezien. Het nieuws dat de dominee familie is van de masseur verspreidt zich razendsnel. De corrupte leiders van het stadje doen hun best om de masseur te behagen. U kunt A nagyrozsdási eset kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hongaars. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS A nagyrozsdási eset (1957)

Cast: Antal Páger, Ferenc Zenthe, Imre Sinkovits, Hédi Zilahi, Sándor Tompa, Márta Fónay, József Gáti, Mária Sulyok, Lajos Mányai, Lenke Lorán, János Rajz, Teri Náray, László Bánhidi, Ferenc Pethes en Sándor Pethes.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door László Kalmár.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

1957

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hongarije Hongarije

Ads
SCREENWRITER A nagyrozsdási eset

Miklós Gyárfás.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ferenc Szécsényi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK A nagyrozsdási eset

Muziek gecomponeerd door Zdenkó Tamássy.

FILM KIJKEN A nagyrozsdási eset

A nagyrozsdási eset streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film A nagyrozsdási eset heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hongaars in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

A nagyrozsdási eset (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film A nagyrozsdási eset met originele screenplay in Hongaars, geproduceerd in Hongarije, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van László Kalmár. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 38 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

A nagyrozsdási eset: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!