Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

91.1 (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2016

91.1

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.021

91.1

HD
91.1 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 237 stemmen
Turks · 2016 ( TR ) · AL · Komedie, Drama · 108 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "91.1"?

91.1 online kijken - Het verhaal van 3 verschillende generaties die in dezelfde stad wonen. Alper, zijn beste vriend Soner en zijn vriendin Hazan studeren aan dezelfde universiteit. De laatste tijd gaat het niet goed tussen Hazan en Alper. Soner steunt hen om de relatie te herstellen. Hakan, Barker en Serhat, twintigers, wonen in een andere wijk van dezelfde stad. Ze plannen een vakantie in een resort. Ze stelen geld en de auto van hun ouders. Een andere generatie die in deze stad woont zijn de 12-jarige vrienden Mutafa en Emre. Hun droom is om programma's te maken bij een radio. Deze drie levens komen op een onverwacht moment met elkaar in aanraking. U kunt 91.1 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Turks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS 91.1 (2016)

Cast: Ali Barkin, Gunes Sayin, Hakan Kurtas, Mustafa Uzunyilmaz, Derya Alabora, Sevil Aki, Basak Akan, Ali Akdal, Mert Aydin, Hakan Bilgin, Asil Buyukozcelik, Burcu Cavrar, Sadi Celil Cengiz, Cem Cücenoglu en Elvan Disli.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mustafa Haktanir.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2016

108 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Turkije Turkije

Ads
SCREENWRITER 91.1

Mustafa Haktanir.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Serdar Özdemir.

FILM KIJKEN 91.1

91.1 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 91.1 heeft een geschatte lengte van 108 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Turks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

91.1 (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film 91.1 met originele screenplay in Turks, geproduceerd in Turkije, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mustafa Haktanir. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 237 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

91.1: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!