Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

78/52 (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

78/52

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

78/52

HD
78/52 gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2497 stemmen
Engels · 2017 ( FR-US-GB ) · AL · Documentaire · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "78/52"?

78/52 online kijken - De buitengewoon uitstekende choreografie van de twee minuten durende douchescène uit de film Psycho wordt in 78 verschillende setups en 52 stukken geknipt. Met ontzag voor de zwart-witbeelden ontleedt regisseur Alexandre O. Philippe een van de meest essentiële scenes beeld voor beeld. U kunt 78/52 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS 78/52 (2017)

Cast: Marli Renfro, Alfred Hitchcock, Tere Carrubba, Alan Barnette, Richard Stanley, Elijah Wood, Bret Easton Ellis, Leigh Whannell, Karyn Kusama, Peter Bogdanovich, Scott Spiegel, Daniel Noah, Mick Garris, Stephen Rebello en Marco Calavita.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alexandre O. Philippe.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2017

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, US US, UK UK

Ads
SCREENWRITER 78/52

Alexandre O. Philippe.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Robert Muratore.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK 78/52

Muziek gecomponeerd door Jon Hegel.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Sensorshot Productions, Screen Division, ARTE, Milkhaus en Exhibit A Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ 78/52

Geproduceerd door Annick Mahnert, Oliver Schwehm, Robert Muratore, Kerry Deignan Roy, Zac Bright, Chad Herschberger en Felix Gill.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door BBC Two, IFC Midnight, Yleisradio (YLE) en BBC Four.

FILM KIJKEN 78/52

78/52 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 78/52 heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

78/52 (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film 78/52 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Frankrijk, US en UK, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alexandre O. Philippe. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2497 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

78/52: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!