Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LOKAAL 13 (2003) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2003

Lokaal 13

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

15.35: spoor 1

HD
Lokaal 13 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 75 stemmen
Nederlands · 2003 ( NL ) · AL · Drama · 74 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Lokaal 13"?

Lokaal 13 online kijken - Tijdens een ruzie tussen een groepje meiden in een metrostation valt één van hen op de rails voor een aanrollende trein. Ze overlijdt enige uren later in het ziekenhuis. Is het meisje, Fatima, geduwd door een van de andere drie meisjes, Kim, Esra en Soraya? De drie meisjes worden in elk geval in voorlopige hechtenis genomen. Benjamin, een medeleerling van Fatima's school, krijgt toestemming van de lokale omroep om een reportage over het incident te maken. Hij roept daarbij de hulp in van zijn klasgenoten Mo en Dila, het zusje van een van de mogelijke daders. Misschien kunnen zij van binnenuit nieuw licht op de zaak werpen en de ware toedracht boven water krijgen. U kunt Lokaal 13 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2003. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Lokaal 13 (2003)

Cast: Marijn Klaver, Charlie Chan Dagelet, Youssef Bchiri, Caro Lenssen, Ozlem Solmaz, Myrthe van Pelt, Loubna Belfkih, Nourddine Mastouri, Hicham Mohafid, Malou Gorter, Ronald Top, Hans van Hechten, Damien Hope, Fikria El Abbouri en Rob Das.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Marcel Hensema en Tim Oliehoek.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2003

74 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Lokaal 13

Anton Smit en Robert Jan Overeem.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Rolf Dekens.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Lokaal 13

Muziek gecomponeerd door Maarten van Strien.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door IDTV Film, Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties, Ministerie van OC en W, BNN TV en CoBo Fonds.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Lokaal 13

Geproduceerd door Vera Jennes.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door A-Film Home Entertainment, BNN TV en A-Film Distribution.

FILM KIJKEN Lokaal 13

Lokaal 13 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 15.35: spoor 1 heeft een geschatte lengte van 74 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Lokaal 13 (2003)
Ads

Samengevat, de compleet film Lokaal 13 met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2003, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Marcel Hensema en Tim Oliehoek. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 75 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Pokot2017PoolsSpoor
15.35: spoor 1: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!