FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

12 SEGUNDOS (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

12 Segundos

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 4.537

12 Segundos

HD
12 Segundos gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 20 stemmen
Spaans · 2013 ( MX ) · +13 · Thriller · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "12 Segundos"?

12 Segundos online kijken - Na de mysterieuze verdwijning van zijn hoofd rust in een hut, Selma, een jonge uitvoerende medewerker, onafhankelijk en toegewijd op weg naar het werk, in het gedrang voor hem. Dus je moet reizen naar de berg, waar hij ontdekt een gruwelijke moord. Een berg kluizenaar met zijn gevaarlijke hond aaseter, zijn de hoofdverdachten. Toen het noodlot plaatst Selma om zijn angst onder ogen nogal ziekelijke, lijden een slopende vervolging vergezeld door een jonge man die beoefend abseilen naar beneden het gebied en ontdek een verraad en moord door passie. Op het einde, Selma leert dat het duurt slechts een paar seconden te staan tegenover je angsten te overwinnen en te beslissen, dus misschien je leven redden. U kunt 12 Segundos kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Movie City, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS 12 Segundos (2013)

Cast: Ignacio Ayala, Nathaly Coronado, Bernardette González, David Medel, Andrés Montiel, Sarah Nichols, Paulino Partida, Flor Payán, Bea Ranero, Mario Zaragoza en Alberto Zeni.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Kenneth Muller.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2013

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER 12 Segundos

Enrique Cruz.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Franz A. Novotny.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK 12 Segundos

Muziek gecomponeerd door Dante Giancarlo Liano en Kenneth Muller.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door TVRHD.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ 12 Segundos

Geproduceerd door Arnulfo De La Cruz, Francisco Echauri, Charlie Quezada, Denis Hernández, Enrique Cruz, Juan Carlos Quezada, Adrián Guabardi, Gianca Liano, Oscar Arcieniega, Juan Diego Quezada, Kenneth Muller, Rodney Costa en Alejandro Aguirre.

FILM KIJKEN 12 Segundos

12 Segundos on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 12 Segundos heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Movie City op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

12 Segundos (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film 12 Segundos met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Kenneth Muller. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 20 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
23 Segundos2014Spaans23 Segundos
180 segundos2012Spaans180 segundos
7 Seconds2005Engels7 Seconds
Gone in Sixty Seconds2000EngelsGone in Sixty Seconds
8 Seconds1994Engels8 Seconds
12 Segundos: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!