Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SOVER DOLLY På RYGGEN? (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Sover Dolly på ryggen?

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 838

Sover Dolly på ryggen?

HD
Sover Dolly på ryggen? gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 600 stemmen
Deens · 2012 ( DK ) · AL · Romantische, Komedie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sover Dolly på ryggen?"?

Sover Dolly på ryggen? online kijken - 37 Anne heeft opgegeven de zoektocht naar een man die uw gevoelige en beheerst het leven past. Hij besloot dan ook om aan de slag geïnsemineerd met sperma van een zorgvuldig gekozen donor. Maar als je hormonen krijgen de betere van het beseft hij dat het kind kan komen om de vader te lijken en mogelijk krijgen hun minder vleiend kenmerken. Anne voelt zich gedwongen om het sperma donor te vinden en ervoor te zorgen dat het zo perfect als je denkt. Ze begint aan het prototype van de man die ze verwacht stalken en gaandeweg betrokken raakt bij haar leven en vindt dat hij is verre van het idee van een perfecte man. Tegen alle verwachtingen in, chemie ontstaat tussen hen en Anne moeten beslissen tussen de controle over je leven of onthullen wie de liefde brengt. U kunt Sover Dolly på ryggen? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Deens. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sover Dolly på ryggen? (2012)

Cast: Lene Maria Christensen, Nikolaj Lie Kaas, Mia Lyhne, Casper Crump, Sidse Babett Knudsen, Christian Mosbæk, Birthe Neumann, Keld Heick, Anne Sofie Espersen, Rasmus Bjerg, Niels Martin Eriksen, Frederik Schacht Dibbern en Valdemar Schacht Dibbern.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hella Joof.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Romantische, Komedie

2012

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Denemarken Denemarken

Ads
SCREENWRITER Sover Dolly på ryggen?

Christian Torpe en Marie Østerbye.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Dan Laustsen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sover Dolly på ryggen?

Muziek gecomponeerd door Roar Skau Olsen.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Sover Dolly på ryggen?

Geproduceerd door Malene Blenkov.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Cirko Film en Nordisk Film Distribution.

FILM KIJKEN Sover Dolly på ryggen?

Sover Dolly på ryggen? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sover Dolly på ryggen? heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Deens in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sover Dolly på ryggen? (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Sover Dolly på ryggen? met originele screenplay in Deens, geproduceerd in Denemarken, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hella Joof. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 600 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Dolly Deadly2016EngelsDolly Deadly
Dolly Ki Doli2015HindiDolly Ki Doli
Dolly2007EngelsDolly
One Foot on a Banana Peel, the Other Foot in the Grave: Secrets from the Dolly Madison Room1994EngelsOne Foot on a Banana Peel, the Other Foot in the Grave: Secrets from the Dolly Madison Room
Dolly Dearest1991EngelsDolly Dearest
Sover Dolly på ryggen?: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!