Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PLEMYA (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Plemya

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 886

Plemya

HD
Plemya gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1033 stemmen
Engels · 2014 ( UA-NL ) · AL · Drama, Crimnal · 130 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Plemya"?

Plemya online kijken - Een dove tiener toegelaten tot een speciale kostschool, om te overleven, moet deel uitmaken van een wilde organisatie, de stam zijn. Zijn liefde voor een van de concubines van de Chief brengt u naar alle ongeschreven regels in de hiërarchie van de stam ... Een film zonder geluid of ondertiteling in de taal van de doven te breken. Want liefde en haat heeft geen vertaling. U kunt Plemya kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Plemya (2014)

Cast: Grigoriy Fesenko, Yana Novikova, Rosa Babiy, Alexander Dsiadevich, Yaroslav Biletskiy, Ivan Tishko, Alexander Osadchiy, Alexander Sidelnikov, Alexander Panivan en Andriy Haddad.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Miroslav Slaboshpitsky.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Crimnal

2014

130 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Oekraïne Oekraïne, Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Plemya

Miroslav Slaboshpitsky.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Valentyn Vasyanovych.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Ukrainian State Film Agency, Hubert Bals Fund of the Rotterdam Festival, The, Rinat Akhmetov's Foundation "Development of Ukraine" en Garmata Film Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Plemya

Geproduceerd door Miroslav Slaboshpitsky.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Kurmaca Film, UFO Distribution, Arthouse Traffic, Film Europe Media, Mimosa Films, Mostra Internacional de Cinema de São Paulo, Art Fest, Transilvania Film, First Distributors, UFO, Danaos, Drafthouse Films, Bíó Paradís, Aud, Øst for Paradis, Utopia Pictures, Njutafilms, Aya Pro Company, MCF Mega Com Film, Tour de Force, Amstelfilm en MegaCom Film (MCF).

FILM KIJKEN Plemya

Plemya streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Plemya heeft een geschatte lengte van 130 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Plemya (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Plemya met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Oekraïne en Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Miroslav Slaboshpitsky. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1033 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Plemya: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!