Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GRANDMA'S BOY (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Grandma's Boy

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 11.118

Grandma's Boy

HD
Grandma's Boy gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 62356 stemmen
Engels · 2006 ( US ) · +16 · Komedie · 94 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Grandma's Boy"?

Grandma's Boy online kijken - Op 35, Alex werkt het testen van nieuwe spellen Brainasium bedrijf. Het is de oudste onder zijn collega's, maar het is ook de beste. Wanneer u gooien in zijn appartement voor niet-betaling, Alex probeert om een huis van zijn " kameel " installeren, maar hij heeft gekocht een " voogd leeuw " en kan je niet geschikt. Tot slot zal geen andere keuze hebben dan zich te vestigen in het huis van zijn aangenaam en charmant tachtigjarige grootmoeder en haar vrienden. Een collega- optredens leidden tot dat leven geloven met drie meisjes die zijn heerlijk om de " schandelijke " waarheid niet ontdekken. Maar de " oma's " zijn wapens op te nemen, en uiteindelijk vast te zitten in alle Alex fuiven waarvan de alcoholische mix, karaoke, gras, voodoo tovenaar, karate aap, mooie meisjes en grollen in overvloed voor iedereen. U kunt Grandma's Boy kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Grandma's Boy (2006)

Cast: Linda Cardellini, Allen Covert, Peter Dante, Shirley Jones, Shirley Knight, Joel David Moore, Kevin Nealon, Doris Roberts, Nick Swardson, Jonah Hill, Kelvin Yu, Chuck Church, Scott Halberstadt, Heidi Hawking, Shana Hiatt en Todd Holland.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nicholaus Goossen.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2006

94 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Grandma's Boy

Nick Swardson, Allen Covert en Barry Wernick.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mark Irwin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Grandma's Boy

Muziek gecomponeerd door Waddy Wachtel.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Level 1 Entertainment, Happy Madison Productions en Twentieth Century Fox Film Corporation.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Grandma's Boy

Geproduceerd door Allen Covert, Bill Todman Jr., Glenn S. Gainor, Jack Giarraputo, Paul Schwake, Edward Milstein, Peter Dante, Nick Swardson en Adam Sandler.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Prorom Media-Trade, 20th Century Fox Home Entertainment, Pioneer Films, A-Film Home Entertainment, Shaw Organisation, RTL Entertainment, Movie Bank, West Video, Odeon, 20th Century Fox en Twentieth Century Fox Film Corporation.

FILM KIJKEN Grandma's Boy

Grandma's Boy streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Grandma's Boy heeft een geschatte lengte van 94 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Grandma's Boy (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Grandma's Boy met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nicholaus Goossen. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 62356 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Grandma's Boy1922EngelsGrandma's Boy
A Ghost and the Boy with A Box on His Head2015EngelsA Ghost and the Boy with A Box on His Head
Bhakti Boy2015EngelsBhakti Boy
Boy2016EngelsBoy
Boy 72015NederlandsBoy 7
Grandma's Boy: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!