Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GAFAS DE VER (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Gafas de ver

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 816

Gafas de ver

HD
Gafas de ver gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2014 ( ES ) · +16 · Drama, Komedie · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gafas de ver"?

Gafas de ver online kijken - Eva maakt gebruik van een van de vele zakenreizen haar man om zich te concentreren op het schrijven van zijn eerste roman. Naast geconfronteerd met hun onzekerheden en nieuwe schrijver, leeft met angst dat gokverslaving problemen veroorzaakt zijn moeder, seniele dementie begint het lijden van zijn grootmoeder en het proces van echtscheiding en vechten voor de voogdij over zijn zoon in dat ontdekt dat zijn zus Alicia. Op een middag, alleen, zoals gebruikelijk en vergrendeld voordat de typemachine, gaat naar een nabijgelegen park en in gesprek met haar een zwerver die hem vertelt dat hij ook een schrijver: bespaart veel notities en geschriften die misschien kunnen ze inspireren. Eva weigert en keert terug naar huis. Een paar dagen later, de zwerver komt in uw huis en laat je aan de deur krabbelde een heleboel functies, waaronder Eva ontdekt drie telefoonnummers zonder namen, vreemd kenmerkte de rest van het schrijven. Die drie telefoonnummers zijn nieuwsgierig en besluit om te bellen met het idee dat misschien hun eigenaars onbewust lopen enig gevaar. Hoewel stakingen een gesprek met drie kinderen door middel van die nummers, is nieuwsgierigheid een obsessie geworden en besluit om een prive-detective inhuren .. U kunt Gafas de ver kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gafas de ver (2014)

Cast: Arianna Fortes, Charo Sánchez, Jonai Rodríguez, Manu Toro, Yolanda García, David Sastre, Paloma Guzmán, Martín Sánchez, Víctor Valga en Jordi Estupiñá.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Manu Ochoa.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Komedie

2014

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Gafas de ver

Manu Ochoa.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Roberto Blanco Zamora en Menchu Esteban.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Gafas de ver

Muziek gecomponeerd door Alfonso Abad en Tiza.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mapa Nublo Films.

FILM KIJKEN Gafas de ver

Gafas de ver streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gafas de ver heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gafas de ver (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Gafas de ver met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Manu Ochoa. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ao oni ver. 2.02015JapanseAo oni ver. 2.0
Las vacas con gafas2014EngelsLas vacas con gafas
Pojedeme k mori2014TsjechischPojedeme k mori
Taki wo mini iku2014JapanseTaki wo mini iku
Titos Brille2014KroatischTitos Brille
Gafas de ver: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!