Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DRAGON STORM (2004) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2004

Dragon Storm

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.733

Dragon Storm

HD
Dragon Storm gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 757 stemmen
Engels · 2004 ( US ) · +16 · Actie, Science Fiction, Fantasy · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dragon Storm"?

Dragon Storm online kijken - In de donkerste jaren van de middeleeuwen een meteorenregen op de grond valt. Sommige ontploffen, maar anderen blijven intact. Binnenkort, je innerlijke draak ras komt meest verschrikkelijke en gevaarlijke man ooit heeft gekend. De draken, bloeddorstige en vernietiging, de aanval van de kwade Koning Fastrad landt. Doodsbang door het geweld van de draken, Fastrad verlaat het koninkrijk in het gezelschap van zijn trouwe en asielzoekers in de domeinen van koning Wednesbury, zijn eeuwige vijand. Beide koningen, tegenstanders tot op dat moment, beslissen om de krachten te bundelen om angstaanjagende draken vechten. Silas, een dappere jonge krijger, zal verantwoordelijk zijn voor de aanpak van hen. U kunt Dragon Storm kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cinemax, première in de bioscoop in 2004. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dragon Storm (2004)

Cast: Maxwell Caulfield, Angel Boris Reed, Woon Young Park, Richard Wharton, Tony Amendola, Iskra Angelova, John Rhys-Davies, John Hansson, Ivaylo Geraskov, Tyrone Pinkham, Jeff Rank, Maxim Gentchev, Vlado Nikolov, Peter Verlinden en Alex Nesterov.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Stephen Furst.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Science Fiction, Fantasy

2004

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Dragon Storm

Patrick Phillips en Sam Wells.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Lorenzo Senatore.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Dragon Storm

Muziek gecomponeerd door Richard McHugh.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Unified Film Organization (UFO) en Equity Pictures Medienfonds GmbH & Co. KG.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Dragon Storm

Geproduceerd door Thomas P. Vitale, Jeffery Beach, Ewerhard Engels, John Cappilla, Kalojan Smallberries, James Hollensteiner, Richard Smith, Gerd Koechlin, Michael Braun, Phillip J. Roth, Andreas Thiesmeyer, Thomas J. Niedermeyer Jr., Ken Olandt en T.J. Sakasegawa.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door 20th Century Fox Home Entertainment, At Entertainment, Unified Film Organization (UFO), Sci-Fi Channel, The en Dragon Fire Productions LLC.

FILM KIJKEN Dragon Storm

Dragon Storm streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dragon Storm heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Cinemax op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dragon Storm (2004)
Ads

Samengevat, de compleet film Dragon Storm met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2004, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Stephen Furst. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 757 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend2016EngelsCrouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend
Dragon Warriors2015EngelsDragon Warriors
Guin and the Dragon2015EngelsGuin and the Dragon
Lady Dragon2015EngelsLady Dragon
Rei: Zombie Hunter Dragon Mind2015EngelsRei: Zombie Hunter Dragon Mind
Dragon Storm: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!