Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CONFISSÕES (2011) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2011

Confissões

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 810

Confissões

HD
Confissões gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Portugees · 2011 ( BR ) · AL · Documentaire · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Confissões"?

Confissões online kijken - Gustavo S. was een geheim agent van de Argentijnse leger en bracht twee jaar in de gevangenis op basis van een zaak tegen de Bataljon 601, waar hij werkte voor vele jaren. Vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs, woont nu in Barcelona. Ricardo R. was een bekende militante guerrilla organisatie, woont in Buenos Aires, is een journalist en onderzoeken de criminele verleden van Bataljon 601. Gustavo en Ricardo, vrienden en de meeste jonge mensen tijdens de dictatuur, hebben een paradoxale relatie over bijna onderhouden drie decennia. Silvia T. was een politieke gevangene voor meerdere jaren en ontmoetten Gustavo tijdens zijn gevangenschap, die haar hielp ontsnappen aan zijn beulen en met wie hij later trouwde. Deze levensverhalen kruisen. U kunt Confissões kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Portugees. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2011. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Confissões (2011)

Cast: Documentary.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gualberto Ferrari.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2011

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Brazilië Brazilië

Ads
SCREENWRITER Confissões

Gualberto Ferrari.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gualberto Ferrari, Gabriel Pomeraniec en Diego Poleri.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Confissões

Muziek gecomponeerd door Roberto Scherson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Les Films d'Ici, Massangana Multimedia, Fundação Joaquim Nabuco en Coproducción Brasil-Argentina-Francia; Plano 9 Produções Audiovisuais.

FILM KIJKEN Confissões

Confissões streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Confissões heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Portugees in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Confissões (2011)
Ads

Samengevat, de compleet film Confissões met originele screenplay in Portugees, geproduceerd in Brazilië, en gepresenteerd in theaters in 2011, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gualberto Ferrari. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Confissões de Adolescente: O Documentário2015PortugeesConfissões de Adolescente: O Documentário
Confissões de Adolescente2013PortugeesConfissões de Adolescente
Visita ou Memórias e Confissões2015PortugeesVisita ou Memórias e Confissões

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!