Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AURORA (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Aurora

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 822

Aurora

HD
Aurora gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 7 stemmen
Fins · 2009 ( PH ) · +16 · Drama · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Aurora"?

Aurora online kijken - Adolfo Alix Jr. hyperactief is een van de beste voorbeelden van de verwarmde Filippijnse onafhankelijke cinema. Aanwezig op de BAFF sinds 2008 Tambolista, zijn derde speelfilm, sindsdien zijn carrière is gestegen als een raket. Aurora is al zijn tiende arbeid en een van de meest risicovolle die heeft gefilmd. De film won de dubbele X door het ratingbureau Filippijnse als gevolg van een verkrachting scène die te expliciet beschouwd. Nog in afwachting van de beslissing openbaar wordt gemaakt over het beroep, is nu op deze wedstrijd. De film duikt in de jungle in het zuiden tot de ontvoering van een maatschappelijk werker vertellen in de handen van een factie van de islamitische guerrilla. Zoals met Adela, de regisseur krijgt een voormalige ster van de Filippijnse cinema, in dit geval Rosanna Roces, bekend om zijn pittige rollen in films genaamd pomp tijdens de jaren '90. Hier, uw genot dient als een contrapunt aan het latente geweld van hun ontvoerders en het geweld ontketend .. U kunt Aurora kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Fins. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Aurora (2009)

Cast: Rosanna Roces, Sid Lucero, Kristoffer King en Angeli Bayani.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Adolfo Alix Jr..

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER Aurora

Adolfo Alix Jr..

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Albert Banzon.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bicycle Pictures.

FILM KIJKEN Aurora

Aurora streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Aurora heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Fins in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Aurora (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Aurora met originele screenplay in Fins, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Adolfo Alix Jr.. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 7 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Aurora Teagarden Mystery: A Bone to Pick2015EngelsAurora Teagarden Mystery: A Bone to Pick
Beatriz Portinari - Un documental sobre Aurora Venturini2013SpaansBeatriz Portinari - Un documental sobre Aurora Venturini
Aurora2011EngelsAurora
Aurora2010EngelsAurora
Solstorm2007ZweedseSolstorm
Aurora: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!