Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

2009: LOST MEMORIES (2002) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2002

2009: Lost Memories

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.708

2009: Lost Memories

HD
2009: Lost Memories gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2829 stemmen
Koreaans · 2002 ( KR ) · AL · Actie · 136 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "2009: Lost Memories"?

2009: Lost Memories online kijken - Jaar 2009, Seoul is de derde grootste stad in Japan. Masayuki Sakamoto politie is geworden, net als zijn vader. Vergat uw erfenis als Koreaans, deelt een nauwe vriendschap met collega Saigo en heeft trouw gezworen aan de Japanse Keizerrijk. Terwijl een minderheid van de Koreanen heeft een ondergrondse verzetsorganisatie genaamd ' Hurei - Sen - Jin " om te vechten tegen Japan. Autoriteiten vermoeden dat er een enorme samenzwering achter de activiteiten van de organisatie en de zaak toegewezen aan Sakamoto en Saigo. Zo Sakamoto ontmoet Oh Hae - rin, een Koreaanse vrouw die hij heeft gezien in zijn dromen. Helemaal in de war door de reeks van gebeurtenissen waarmee zij tegenkomt, zal Sakamoto een ongelooflijke historische waarheid die hij nooit gekend gezicht. U kunt 2009: Lost Memories kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2002. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS 2009: Lost Memories (2002)

Cast: Dong-Kun Jang, Toru Nakamura, Kil-Kang Ahn, Jin-ho Seo, Masaaki Daimon, Shohei Imamura, Ken Mitsuishi en Nobuyuki Katsube.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lee Si-myung.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2002

136 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER 2009: Lost Memories

Lee Si-myung en Lee Sang-hak.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hyun-chul Pak.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK 2009: Lost Memories

Muziek gecomponeerd door Dong-jun Lee.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Tube Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ 2009: Lost Memories

Geproduceerd door Stanley Kim, Yoon Young Kim, Yoon-young Kim, John Ledford, Carl Macek, Shinichiro Nakata en Mark Williams.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door ADV Films, C-Sky Enterprise, ERA Home Entertainment, EnterOne, GAGA, Media Box Corporation, SBP, Tube Entertainment, WHV en e-m-s the DVD-Company.

FILM KIJKEN 2009: Lost Memories

2009: Lost Memories streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 2009: Lost Memories heeft een geschatte lengte van 136 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Koreaans in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

2009: Lost Memories (2002)
Ads

Samengevat, de compleet film 2009: Lost Memories met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2002, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lee Si-myung. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2829 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Your Lost Memories2012SpaansYour Lost Memories
In the Lost Lands2016DuitsIn the Lost Lands
De Smurfen en het verloren dorp2017EngelsSmurfs 3: The Lost Village
42nd Street Memories: The Rise and Fall of America's Most Notorious Street2015Engels42nd Street Memories: The Rise and Fall of America's Most Notorious Street
Broken Memories2017EngelsBroken Memories
2009: Lost Memories: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!