Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

Z-108 QI CHENG (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Z-108 Qi Cheng

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 4.556

Z-108 Qi Cheng

HD
Z-108 Qi Cheng gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 627 stemmen
Engels · 2012 ( TW ) · +13 · Horror, Science Fiction · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Z-108 Qi Cheng"?

Z-108 Qi Cheng online kijken - De nucleaire ramp geleden door Japan verandert influenzavirus genen. Wanneer de infectie wordt ontdekt de overheid opdrachten aan quarantaine de zieken en ook de evacuatie van het gebied, terwijl het leger en de politie de krachten bundelen. Een groep jonge mensen zijn nog besmet daarentegen geen aandacht besteden aan dat ook in een dronken nacht, een van hen wordt gevangen bijt een meisje op de hals. Maar enkele van de buren besmet zijn en de aanval van de levende, het draaien van de stad in een bloedbad. Mensen van alle soorten, met inbegrip van gangsters, politieagenten en burgers samenwerken om UIR echter terwijl het geheim met elkaar vechten om elkaar te doden. U kunt Z-108 Qi Cheng kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Z-108 Qi Cheng (2012)

Cast: Morris Hsiang Jung, Cai-Ying Yao, Sona Eyambe, Josh-Hiyakawa Wilson, Jerry Chang, Jia-Hui Chen, Wells Chen, Zhi-Yuan Chen, Jen Hao Chien, Hsin-Yi Chou, Mu Yen Chu, Kevin Hsen, Guan-Hong Jiang, Junior, Jack Kao en Kevin Lee.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joe Chein.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Science Fiction

2012

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Taiwan Taiwan

Ads
SCREENWRITER Z-108 Qi Cheng

Joe Chien.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Yu-Tang Lin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Z-108 Qi Cheng

Muziek gecomponeerd door Wei Chun Chen.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Heyshine International Co..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Z-108 Qi Cheng

Geproduceerd door Force Lin, Michael Lin, Morris Hsiang Jung, Zhi-Hong Wu, Liang Eric, Firebird Liu, Joe Chien en Hsiang-yu Chin.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Film Asia Entertainment Group Co., Media Blasters, Showbox, Kam & Ronson Enterprise Co, Aya Pro Company, Colors Entertainment, Shaw Organisation en Savoy Film.

FILM KIJKEN Z-108 Qi Cheng

Z-108 Qi Cheng streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Z-108 Qi Cheng heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Z-108 Qi Cheng (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Z-108 Qi Cheng met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Taiwan, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joe Chein. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 627 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
108 Rois-Démons2014Frans108 Rois-Démons
108 Stitches2014Engels108 Stitches
Cheng shi you xi2014EngelsCheng shi you xi
Jing Cheng 81 Hao2014EngelsJing Cheng 81 Hao
Reunion 1082013EngelsReunion 108
Z-108 Qi Cheng: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!