FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

XIII (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

XIII

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

XIII

HD
XIII gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2008 ( CA ) · AL · Actie · 240 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "XIII"?

XIII online kijken - TV Miniserie. Twee hoofdstukken. Stephen Dorff speelt XIII, een raadselachtige figuur die, drie maanden na de moord op zijn eerste vrouw president van de Verenigde Staten, wordt gered aan de kust en lijdt aan geheugenverlies, en zijn uniek identificerend eigenschap die een getatoeëerde XIII heeft. Ze ontdekken al snel dat gerelateerd was aan de aanval. Val Kilmer speelt ondertussen Mongoose, een ingehuurde moordenaar wiens taak het is om te doden XIII. U kunt XIII kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS XIII (2008)

Cast: Stephen Dorff, Val Kilmer, Caterina Murino, Greg Bryk, Stephen McHattie, Lucinda Davis, Jonathan Higgins, Ted Atherton, John Bourgeois en Jessalyn Gilsig.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Duane Clark.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2008

240 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER XIII

Philippe Lyon, David Wolkove.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

David Greene.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK XIII

Muziek gecomponeerd door Nicolas Errèra.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Cipango, M6 Métropole Télévision, XIII Television Productions, Canal+ en Coproducción Canadá-Francia; Prodigy Pictures.

FILM KIJKEN XIII

XIII on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film XIII heeft een geschatte lengte van 240 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

XIII (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film XIII met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Duane Clark. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Platvoet 13 - Platvoet krijgt nieuwe vriendjes2007EngelsThe Land Before Time XIII: The Wisdom of Friends
Apollo XIII1995EngelsApollo XIII
En busca del valle encantado XIII: La sabiduría de los amigos2007EngelsEn busca del valle encantado XIII: La sabiduría de los amigos