Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

US (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Us

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.017

Us

HD
Us gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 155368 stemmen
Engels · 2019 ( US ) · +16 · Horror, Thriller · 116 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Us"?

Us online kijken - Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos. U kunt Us kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Us (2019)

Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Cali Sheldon, Noelle Sheldon, Madison Curry, Ashley McKoy, Napiera Groves, Lon Gowan en Alan Frazier.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jordan Peele.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2019

116 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Us

Jordan Peele.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mike Gioulakis.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Us

Muziek gecomponeerd door Michael Abels.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Fuji Television Network, Perfect World Pictures, Perfect World Pictures (Beijing), Universal Pictures, Monkeypaw Productions en Dentsu.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Us

Geproduceerd door Sean McKittrick, Daniel Lupi, David Torres, Jordan Peele, Jason Blum, Ian Cooper en Beatriz Sequeira.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Toho-Towa, Ro Image 2000, CinemArt, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Silverbird Distribution, Sony Pictures Releasing, Finnkino, Sabay MVP en Tulip Entertainment.

FILM KIJKEN Us

Us streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Us heeft een geschatte lengte van 116 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Us (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Us met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jordan Peele. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 155368 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Us: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!