Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

URFI (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Urfi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Urfi

HD
Urfi gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 11 stemmen
Engels · 2015 ( IN ) · AL · Romantische, Thriller · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Urfi"?

Urfi online kijken - Deva, die voor een makelaar werkt, wordt verliefd op de dochter van een van zijn klanten. Hij probeert een goede indruk te maken op de familie en het meisje het hof te maken, zonder zich bewust te zijn van een opdoemende hindernis. U kunt Urfi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Urfi (2015)

Cast: Prathamesh Parab, Mitali Mayekar, Annuup Choudhari, Kavita Lad, Upendra Limaye, LUV, Milind Pathak, Pradeep Patwardhan en Uday Sabnis.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Vikram Pradhan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Romantische, Thriller

2015

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Pradeep S. Khanvilkar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Brainwave Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Urfi

Geproduceerd door Sartej Mirza, Swapna Pradhan, Mahelaka Shaikh, Chandrashekhar Nannaware, Yuvraj Verma en Naman Chouhan.

FILM KIJKEN Urfi

Urfi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Urfi heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Urfi (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Urfi met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Vikram Pradhan. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 11 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Urfi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!