Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TRANSIT (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Transit

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Transit

HD
Transit gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4404 stemmen
Duits · 2018 ( FR-DE ) · AL · Drama, Science Fiction · 101 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Transit"?

Transit online kijken - Het Duitse leger nadert Parijs. Georg, een Duitse vluchteling, weet op het laatste moment te ontsnappen naar Marseille. In zijn bagage belanden een manuscript, brieven en een visum van de Duitse schrijver Weidel. Wanneer Georg in de Franse havenstad wordt aangezien voor Weidel, neemt hij zijn identiteit aan om een felbegeerde plek te bemachtigen op een schip naar Mexico. Maar als hij de mysterieuze Marie ontmoet, raken zijn plannen in de war. U kunt Transit kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Transit (2018)

Cast: Franz Rogowski, Paula Beer, Godehard Giese, Lilien Batman, Maryam Zaree, Barbara Auer, Matthias Brandt, Sebastian Hülk, Emilie de Preissac, Antoine Oppenheim, Louison Tresallet, Justus von Dohnányi, Alex Brendemühl, Trystan Pütter en Ronald Kukulies.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Christian Petzold.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Science Fiction

2018

101 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Transit

Anna Seghers en Christian Petzold.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hans Fromm.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Transit

Muziek gecomponeerd door Stefan Will.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Arte France Cinéma, Schramm Film, Neon Productions, Filmförderungsanstalt (FFA), Beauftragter der Bundesregierung für Angelegenheiten der Kultur und der Medien (BKM), ZDF/Arte, Centre National de la Cinématographie (CNC), Medienboard Berlin-Brandenburg en .

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Transit

Geproduceerd door Antonin Dedet, Olivier Père, Andreas Schreitmüller, Caroline von Senden en Florian Koerner von Gustorf.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door good movies!, Moving Turtle, Les Films du Losange, Imagine Films Distribution, Piffl Medien, Madman Entertainment, Mirada Distribution, Curzon Cinemas, Music Box Films en Albatros Film.

FILM KIJKEN Transit

Transit streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Transit heeft een geschatte lengte van 101 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Transit (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Transit met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Frankrijk en Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Christian Petzold. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4404 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Crooked Transit2015EngelsCrooked Transit
Transit2015DeensTransit
Transit2012EngelsTransit
Black Water Transit2009EngelsBlack Water Transit
Transit1991FransTransit
Transit: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!