Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE MAZE RUNNER (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

The Maze Runner

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 4.933

The Maze Runner

HD
The Maze Runner gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 177808 stemmen
Engels · 2014 ( US-CA-GB ) · +16 · Actie, Science Fiction · 113 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Maze Runner"?

The Maze Runner online kijken - 2024. Wanneer de jonge Thomas wakker wordt, ontdekt hij in een lift en herinnert zich niet wie hij is. Plotseling, de lift stopt, de deuren open en een menigte van jongens ontvangen. Je hebt de cursus bereikt, een plek omgeven door hoge muren met twee poorten elke ochtend open en maken plaats voor een enorme doolhof. 'S nachts, de deuren sluiten en het doolhof circuleren een angstaanjagende wezens genaamd laceradores. Alles wat er gebeurt in de loop volgt een patroon: toen de deuren open, sommige jongens gaan naar het doolhof lopen om een oplossing te vinden. Een keer per maand, de lift komt met een nieuwe man, nooit een meisje ... tot nu toe. Na de komst van Thomas, een alarm en de lift brengt een ander geluid. Het is een meisje, en de bijbehorende notitie luidt: Ze is de laatste. Ze zullen niet meer. Dingen in de loop beginnen te veranderen, en het enige dat Thomas kan denken is hoeveel je wilt een loper zijn. U kunt The Maze Runner kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Maze Runner (2014)

Cast: Dylan O'Brien, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Blake Cooper, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Dexter Darden, Kaya Scodelario, Chris Sheffield, Joe Adler, Alexander Flores, Jacob Latimore, Randall D. Cunningham, Patricia Clarkson, Don McManus en Michael Bow.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Wes Ball.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Science Fiction

2014

113 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Canada Canada, UK UK

Ads
SCREENWRITER The Maze Runner

Grant Pierce Myers, Noah Oppenheim, James Dashner en T.S. Nowlin.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Enrique Chediak.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Maze Runner

Muziek gecomponeerd door John Paesano.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Gotham Group, Temple Hill Entertainment, Dayday Films, Twentieth Century Fox Film Corporation, TSG Entertainment en Ingenious Media.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Maze Runner

Geproduceerd door Eddie Gamarra, Ellen Goldsmith-Vein, Lindsay Williams, Wyck Godfrey, Marty Bowen, Lee Stollman en Joe Hartwick Jr..

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Odeon, WB., KVH Media Group, 20th Century Fox de Argentina, 20th Century Fox, 20th Century Fox of Germany, Imperial / Cinepix, Twentieth Century Fox C.I.S., Big Picture 2 Films, Twentieth Century Fox Film Corporation, 20th Century Fox Netherlands, Twentieth Century Fox, InterCom, 20th Century Fox Home Entertainment, Twentieth Century Fox Home Entertainment en WB. Pictures.

FILM KIJKEN The Maze Runner

The Maze Runner streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Maze Runner heeft een geschatte lengte van 113 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Maze Runner (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film The Maze Runner met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, Canada en UK, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Wes Ball. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 177808 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Maze Runner: The Scorch Trials2015EngelsMaze Runner: The Scorch Trials
Maze Runner: The Death Cure2018EngelsMaze Runner: The Death Cure
The Runner2015EngelsThe Runner
Runner2014SpaansRunner
The Night Runner2014EngelsThe Night Runner
The Maze Runner: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!