FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

TAITA BOVES (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Taita Boves

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Taita Boves

HD
Taita Boves gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( VE ) · AL · Actie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Taita Boves"?

Taita Boves online kijken - Aanpassing van Boves, de Auerhoen, Francisco Herrera Luque roman die de donkere figuur in de geschiedenis van Venezuela José Tomás Boves, een soldaat geboren in Oviedo, Spanje, die tijdens de Tweede Republiek in de Oorlog van Onafhankelijkheid van Venezuela deelgenomen portretteert film begin van de negentiende eeuw. U kunt Taita Boves kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Taita Boves (2010)

Cast: Juvel Vielma, Daniela Alvarado, Gledys Ibarra, Luis Abreu, Alberto Alifa, Marcos Moreno, Antonio Delli, Héctor Manrique, Antonio Cuevas en Wilfredo Cisneros.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Luis Alberto Lamata.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2010

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Venezuela Venezuela

Ads
SCREENWRITER Taita Boves

Luis Alberto Lamata.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Alejandro García Wiedemann.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Taita Boves

Muziek gecomponeerd door Francisco Cabrujas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Fundación Villa del Cine, Jericó L.L. Films, Centro de Arte La Estancia, PDVSA, CNAC, C.A., Maraca Producciones en Factor RH.

FILM KIJKEN Taita Boves

Taita Boves on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Taita Boves heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Taita Boves (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Taita Boves met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Venezuela, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Luis Alberto Lamata. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Taita Boves2010SpaansTaita Boves